N8kullanıcılarına 32gb hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
N8kullanıcılarına 32gb hafıza kartı
N8 Olan Arkadaşlar eger n8 kullanıyorsanız hafıza kartı almanız sart dahili oyunlar müzikler filmler derken kendi dahili 16 gb hafıza yetmiyor.

Ben suanda ayriyetten 32gb kingston kullanıyorum + 16 gb dahili hafıza anca yetiyor

hafıza kartı almak isteyen arkadaşlara
32GB Kingston Micro SD Hafıza Kartı 150 TL temin edilebilir Fakat telep çok oldugu takdirde

erkara_64

bence 32 gb hafıza kartı gereksiz 150 tl ona vereceğime o fiyata harici hard disk alır istediğim kadar film atabilirim...adamlar boşuna koymamış taşınabilir usb özelliğini:)

geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
harici diski boynunamı asacaksın arkadaşım :):):) tercih meselesi gerçi senin dediğin
harici hafıza kartı yuvasınıda boşuna koymamışlardır

halis18

halis18

Üye
Bende 16 Gb Disk Aldım...
Tek Sebebi İse....
Silmeyeceğim Şeyleri Yığın Hafızaya...
Günübirlik Şeyleri İse Harici Karta Atıyorum....
Ne de Olsa 3 5 sene Kullanıcam Bu Cihazı Yığın Hafıza Bozulsun İstemiyorum...
Ne Kadar Çok Yükleme ve Silme Yaparsan Disk o Kadar Çabuk Bozulur.....

erkara_64

harici diski boynunamı asacaksın arkadaşım :):):) tercih meselesi gerçi senin dediğin
harici hafıza kartı yuvasınıda boşuna koymamışlardır

dostum sen 32 gb hafızayı doldurup cadde de yada cafede filan mı film izliosun..izleyeceğin günde en fazla 2 bilemedin 3 film..çoğunun buna bile fırsatı olmuyor özellikle çalışan kesimin..boynuna asmakla ne alakası var dostum konuyu çarpıtıorsun..ben de aldım 16 gb hafıza kartı 45 tl ye...32 gb hafıza kartı 150 tl ye çok değilmi sence...arkadaşında dediği gibi günü birlik kullanacağın özellikler için 32 gb çok gereksiz bence o fiyata..

balkonkusu

balkonkusu

Üye
valla benim de aklımda samsungun 1.8 inclik 200 gb diski var ondan düşünüyorum 2.5 inc 500 gb da var memnunum onun için samsung düşünüyorum :) 150 de iyi fiyat teknosa da sormuştum 200 tl demişti 32 gb micro sd ye

sh0ck

sh0ck

Üye
Kardeslerim...arkadasimiz zorla alin dememis.. almak isteyene yarsimci olurum demis.. Kaldi ki bu fiata cok uygun gercekten.. Tercih meselesidir bu... Herneyse

Almak isterim ama maglum ulkemiz sartlari buna pek izin verniyor... 32 Gb yerine 16 gb almayi dusunuyorum.. 45 tlye apan arkadsimiz nerden aldigini soyleyeblirmi? Veyahutta; kac lira olur kardes getrtebilirmisin uygun fiyata?

erkara_64

ikinci el alım-satım sitelerini incelersen mutkala bulacaksın emin ol...

geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
sahsen benim hergün işyerine servis ile gidişim 1.15 dakka dönüş trafik olunca 1:30 dakkayı buluyor ben izleye biliyorum sadece film yok içerisinde sadece 8 tane oyun yetiyor hd ve kimseye zorla satmıyorum fiyat olarak da bula bilirseniz 150 aşagıya bende hayırlıolsun derim dicek bişey yok arkadaşım
internette bulabildigim kadarı ile fiatlar 211,86 ve 244,00 TL+ KDV fşyat aralıklarında

balkonkusu

balkonkusu

Üye
arkadaşlar netten alırken dikkat edin bir yerde okumuştum üstünde 16-32-64 felan yazıp da içinde gerçekte 1-2 gb çıkan kartlar varmış ;) !

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
en önemli husus ise aldığınız kartın class 6 olmasına özenle dikkat edin. Class 2 - 4 - 6 Bu sayı ne kadar yüksekse hafıza kartı o kadar hızlıdır e tabi fiyatıda yüksektir ama emin olun class6 ile n8 den çok daha iyi bir performans alırsınız. yani class2 16gb hafıza kartı 40-50 lira ise class6 70-80 lira olabilir... ;)
Fakat ben piyasada kingstonun class6 sına rastlamadım team diye bir markanın var onuda pek kişi aldı kullanıyor ve memnun yani kalitesi iyi..
Benden size bir bilgilendirme olsun forumda varsa kusura bakmayın başlığı görünce yaziyim dedim..

serhatoktar

serhatoktar

Üye
Bildigim kadarıyla n8 ler sadece fat 32 biçimini görüyorlarmış ..Öyle ise 32 gb almamıza gerek yok saçma olur hd film yüklerken nie 2 ye bölüpte atayım ki ...arkadasın dedigi mantık o paraya slim internal bi hdd alınır heryere götürülür..nokia bu konuda sıçmış

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ben inanıyorum nokia ilk meegolu cihaza bu n8 deki tüm özellikleri koyar(kamerayı bilemem) ve otg de hem fat32 hemde ntfs destekler. Millet ntfs desteği + meego sebebi ile n8 i satıp n9 a geçer ;)

matrax-0052

Üye
32gb kart alacağım ama class10 hızında olanı almam lazım çünkü kapasite arttıkça performans düşüyor.Class10 olanda türkiyede yok amazonda var ama ordanda almak uzun iş.

byesho

byesho

Üye
arkadaşlar bu gerçek 32 gb mi sizce

matrax-0052

Üye
Evet gerçektir ama 32gb olması önemli değil class hızı bile belirtilmemiş dandik bişeydir class6dan aşağı almayın bence.

one2one2

one2one2

Üye
Evet gerçektir ama 32gb olması önemli değil class hızı bile belirtilmemiş dandik bişeydir class6dan aşağı almayın bence.

katiliyorum eski tip sd kartlarla performans yakalamassiniz cinde uretilen transfer rate i dusuk dandik kartlari alirsaniz telefonun performansindan yararlanamazssiniz. telefon HD filmler cekebildigi gibi HD film kayit performansini yakalayabilecek kartlar gerekir ornegin gunumuz PDA larinin gunumuz kartlari asagidadir ve tavsiyemde bu kartlardir.

anlamamki

Üye
hangi 32 lıgı alalım ve guncel fiat?

calis84

calis84

Üye
Bence hd video cekimi yapmayacaksaniz class 6 karta hic gerek yok. Geriye kalan bütün uygulamalarin yazi ve okuma hizi icin class 2 bile yeterde artar bile. Yani burda bazi arkadaslar bilerek veya bilmeyerek genelleme yapiyor ve class 6 dan az almayin diyor. Bu bence karti neye kullanacagina bagli.