N8'ın dıger telefonlarla kamera karsılastırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Herkez Amoled Ekranlı telefon alsın daha iyi çeker:ehe:ehe:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gorilla glass'nin da etkisi var.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
serinaga

serinaga

Üye
Yaw arkıdeşler nedir bu kamera yarışı ? Bırakın işi uzmanına, gerisi teferruat. Alın bi fotoğraf makinası olsun bitsin ...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yaw arkıdeşler nedir bu kamera yarışı ? Bırakın işi uzmanına, gerisi teferruat. Alın bi fotoğraf makinası olsun bitsin ...

onu da heran yaninda bulunduramazssin ki. Bana aniden eser resim cekerim. Buyuk bi alet tasiyamam ya yanimda. N8 cok onemli o yuzden. Cebimden cikarip hemen cekiyorum resmimi

nonamex

Üye
Bence Nokia fotoğraf makinesi yapsın, cep telefonu işinden daha başarılı olur.

PriZm

PriZm

Üye
....

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Kamera konusunda renklerin canlılığını geçtim daha gerçekçi bi görüntü sunan hepsi arasında N8.İphone 4 de iyi ama çok parlak bi görüntü sunuyo renkler gerçekçi değil.N8'e en çok yaklaşan Galaxy S II olmuş bana göre.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
fps oranı oat diye düşüyor??<br />
1080p 30fps videoyu 720p 24fps'den az mı buluyorsunuz?<br />
yoksa videoyu kendi pc'nizde oynattığı biçimde önyargı ile mi karşılıyorsunuz?
<br />
<br />
herşey ortada dostum boşuna kuru gürültü yapma...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:close_tema:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
N8 in kamerası kolay kolay bitmez arkadaslar :oke: ayrca da bende bugünlerde mod lara acayip sinir olmaya başladm ne konu acılsa kapatyolar hmen noluyo yani ?? buraya bilgi almak için gelyorz bakyorz konu kilit :angry: şu anna konuları bi açılsa geldimi gelcekmi haberimiz olsa biii :hmmm :hmmm

----------Eklendi @ 11:56:06 ---------- Yazıldı @ 11:54:38 ----------

aynen kardes :oke:

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
ORTAMI YUMUSATTMAK ADINA HAYDE :aha: [video=youtube;mSbbTPsWfZ0]http://www.youtube.com/watch?v=mSbbTPsWfZ0[/video]

Eric_draven

Üye
samsung hayatında ne konuda başarılı oldu ki? Ne yaparsa kullan at modeli yapıyor.. Başlığı değiştirelim.. N8 in kamerası yanında diğerlerimin kendini bişi sanması diye..
Iphone 4 ve samsung un arka kamerask ancan N8 in ön kamerasıyla yarışır

anılbaran

anılbaran

Üye
n8 e laf yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt