ben telefonu aldıgımda 50 tl fazla verin telefonunuza 1 sene sigorta yapalım bittigi zaman tekrar sigorta yaptırırsınız demişlerdi düşme kırılma suya düşme gibi şeylerde ücretsiz karsılıyorlardı![]()
telefon ikinci servistende döndü sonuç gene olumsuz
galiba sıcak suyla beraber çözücü kimyasallar telefona zarar verebiliyor
son çare bide kvk ya gönderelim bize bi masrafla dönsünler işinize gelirse yaptırırsınız dediler
bende tamam dedim telefon şimdi kvkya gitti hakkımızda hayırlısı
belki bir sonraki telefonum androidli bir telefon olur kısmet artık
kvk ancak board değişimi yapabiliriz onun içinde yurt dışından gelmesini beklemeniz gerekir demiş ayrıca tamir edilse bile garanti veremeyiz çünkü bu tür arızalarda sonradan problem çıkarsa mesuliyet almıyorlarmış
gaziantepde bi tamirci ekran kristalini ve içerisinden bi parçayı değiştirip yapabilirim dedi
oda 250 TL istiyor bende tamam dedim sonucu özlemle bekliyorum 1 aydır uzak kaldım özlüyorum doğrusu.

pirincin nem aldığı doğru ama sadece tuzluğun içindeki tuzu kuru tutar pirinç telefonu kurutmaz .Harbi o telefon çıkmaz ordan youtube da testleri var yarım bardak suya koyuyorlar ve telefon pert.Açılmıyor daha.
Ama onlar bekletmiş bayagı baksana telefon gitmiştir.
işi bu anlamayanı kimse affetmez elektronikte güvenecek adamı bulmak çok zor.Harbiden doğru diyorsun tanıdık falan olcak ya da akrabağanın tanıgı olcak başka türlü güvenmem zaten bozuk bi şekilde bende kalsın daha iyi

aşırı geçmiş olsunEvet arkadaşlar 65 derece sıcaklıkla
çamaşır suyu + bulaşık deterjanıyla bulaşık makinesinde yıkanıp
bir geceyi bulaşık makinesinin içinde geçiren telefonum tamir edildi
bugün elime aldım telefon gaziantepde tamir edildi hafızasına ve işlemcisine zarar gelmemiş
ekranda felan en ufak bir problem takılma yok
sadece mikrofondan ses gidişi kötü ve kameranın focus motoru çalışmıyor bunlar için tamirciye geri gönderdim
madem düzelttin tam yap gönder dedim
200 TL ye maloldu
çalışabileceğini bende sanmıyordum ama gavurun makinesi harbiden sağlam çıktı.
mutlu son![]()
Evet arkadaşlar 65 derece sıcaklıkla
çamaşır suyu + bulaşık deterjanıyla bulaşık makinesinde yıkanıp
bir geceyi bulaşık makinesinin içinde geçiren telefonum tamir edildi
bugün elime aldım telefon gaziantepde tamir edildi hafızasına ve işlemcisine zarar gelmemiş
ekranda felan en ufak bir problem takılma yok
sadece mikrofondan ses gidişi kötü ve kameranın focus motoru çalışmıyor bunlar için tamirciye geri gönderdim
madem düzelttin tam yap gönder dedim
200 TL ye maloldu
çalışabileceğini bende sanmıyordum ama gavurun makinesi harbiden sağlam çıktı.
mutlu son![]()