n8'in bulaşık makinesiyle imtihanı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Uyyyy kardiş tel öteki dünyaya göçmüş bilem, hangi tel dayanır ağalar bulaşık makinesine ? Hemide bitene kadar ... Wahhh waahhh .

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla ben ingilizce kullandgm için sorun olmuyo dger versiyon cıksın gecicez bakalım :oke:

n000k

n000k

Üye
polluxea♪;4034522' Alıntı:
valla ben ingilizce kullandgm için sorun olmuyo dger versiyon cıksın gecicez bakalım :oke:
aynen :oke:

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
andry77

andry77

Üye
Kardeş telefon için geçmiş olsun yine de belli olmaz açmayı denemediğin için bir ihtimal çalışabilir ama deterjan ve sıcak su citti bir risk, ama üzülme en azından oğlun temiz adam olucak o belli ;)

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
geçmiş olsun kardeş

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bugün aksam cıkcak ayırma gözünü custom bölümünden..:naughty:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
ney cıkacak?

mxxl

mxxl

Üye
    Konu Sahibi
gittim telefoncuya şarj entegresi ve bir iki parca daha sayıp değiştirdiğini söyledi işlemci zarar görmediyse bir ihtimal diyor bekleyiş devam ediyor

SuaT6027

SuaT6027

Üye
geçtim geçtim.. baya iyi ama dediğim gibi türkçeleştirmesiyle uğraştığı için fazla geliştiremedi abi.. biraz sabredelim yarın -öbürgün yenisini suncak :) ..

arkadasım kurtulus abının denek grubundanım :D :D ama ınanın bu cıkmıs ve cıkacak olan en ıyı belle bence.. hızsa hız gorselıkse gorsellık.. herseyıyle harıka.. mutlu: cok mutlu olacaksınız :D :D

nameste108

Üye
tinerle suyu alındıktan sonra evde pirinçte bekledin 1 2 gün bir umut çalışır

CURVANORD

Üye
şu suda bişey olmayan nano teknolojiyi telefonlara getirseler artık

cardanadam

cardanadam

Üye
geçmiş olsun inşallah yapılır telefonun yapılırsa hemen elinden çıkart çünkü su teması gören elektironik eşyalar yakın zamanda kökten bozuluyor

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun

sand_storm

sand_storm

Üye
bazı arkadaşlar telefonu elinden çıkar demiş telefonu alan kişinin mağduriyetini kim karşılayacak

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve nameste108
distakjo

distakjo

Üye
valla çalışabilir. Ablamın samsung e250 sini yeğenim koymuş bulaşık makinesine, tertemiz çıktı :D Sağlam çalışıyofu hemde. Hayret ettik.

YkPkY

YkPkY

Üye
Geçmiş olsun, 2. elde sahibinden çok temiz bir cihaz diye satarsın :naughty:

:kop2::kop2::kop2::kop2::d::d::d::d::d:

----------Eklendi @ 18:02:55 ---------- Yazıldı @ 17:58:50 ----------

Kardeş telefon için geçmiş olsun yine de belli olmaz açmayı denemediğin için bir ihtimal çalışabilir ama deterjan ve sıcak su citti bir risk, ama üzülme en azından oğlun temiz adam olucak o belli ;)

:d::d::d::d::d::d::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2:

----------Eklendi @ 18:06:07 ---------- Yazıldı @ 18:02:55 ----------

bazı arkadaşlar telefonu elinden çıkar demiş telefonu alan kişinin mağduriyetini kim karşılayacak

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
buketcik

buketcik

Üye
geçmiş olsun :D

Tracy35

Tracy35

Üye
geçmiş olsun kardeş umarım inş kurtulur telefonun kuzenımde 5320 vardı onunda suya Girmişti hertarafı su ile dolmuştu pil çıkatık tamırçıye vermıştık 1 hafta surdü tamırı sonra aldık 6 ay oldu halla telefon calışıyor

Üst Alt