Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8'in bulaşık makinesiyle imtihanı
Sponsorlu Bağlantılar
serinaga
Üye
Uyyyy kardiş tel öteki dünyaya göçmüş bilem, hangi tel dayanır ağalar bulaşık makinesine ? Hemide bitene kadar ... Wahhh waahhh .
polluxea♪
Üye
valla ben ingilizce kullandgm için sorun olmuyo dger versiyon cıksın gecicez bakalım
n000k
Üye
polluxea♪;4034522' Alıntı:
valla ben ingilizce kullandgm için sorun olmuyo dger versiyon cıksın gecicez bakalım
Kardeş telefon için geçmiş olsun yine de belli olmaz açmayı denemediğin için bir ihtimal çalışabilir ama deterjan ve sıcak su citti bir risk, ama üzülme en azından oğlun temiz adam olucak o belli
mrdn_4747
Üye
geçmiş olsun kardeş
polluxea♪
Üye
bugün aksam cıkcak ayırma gözünü custom bölümünden..
geçtim geçtim.. baya iyi ama dediğim gibi türkçeleştirmesiyle uğraştığı için fazla geliştiremedi abi.. biraz sabredelim yarın -öbürgün yenisini suncak ..
arkadasım kurtulus abının denek grubundanım ama ınanın bu cıkmıs ve cıkacak olan en ıyı belle bence.. hızsa hız gorselıkse gorsellık.. herseyıyle harıka.. mutlu: cok mutlu olacaksınız
nameste108
Üye
tinerle suyu alındıktan sonra evde pirinçte bekledin 1 2 gün bir umut çalışır
CURVANORD
Üye
şu suda bişey olmayan nano teknolojiyi telefonlara getirseler artık
cardanadam
Üye
geçmiş olsun inşallah yapılır telefonun yapılırsa hemen elinden çıkart çünkü su teması gören elektironik eşyalar yakın zamanda kökten bozuluyor
SilentOne
Üye
geçmiş olsun
sand_storm
Üye
bazı arkadaşlar telefonu elinden çıkar demiş telefonu alan kişinin mağduriyetini kim karşılayacak
distakjo
Üye
valla çalışabilir. Ablamın samsung e250 sini yeğenim koymuş bulaşık makinesine, tertemiz çıktı Sağlam çalışıyofu hemde. Hayret ettik.
Kardeş telefon için geçmiş olsun yine de belli olmaz açmayı denemediğin için bir ihtimal çalışabilir ama deterjan ve sıcak su citti bir risk, ama üzülme en azından oğlun temiz adam olucak o belli
geçmiş olsun kardeş umarım inş kurtulur telefonun kuzenımde 5320 vardı onunda suya Girmişti hertarafı su ile dolmuştu pil çıkatık tamırçıye vermıştık 1 hafta surdü tamırı sonra aldık 6 ay oldu halla telefon calışıyor