N8'ime Mesaj Gelmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
N8'ime Mesaj Gelmiyor ?
Arkadaşlar mesaj gönderebiliyorum fakat başka birisi mesaj atınca mesaj gelmiyor. Ancak telefonu kapatıp açınca saatler önce atılan mesaj geliyor. Lütfen yardım edin...

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Arkadaşlar mesaj gönderebiliyorum fakat başka birisi mesaj atınca mesaj gelmiyor. Ancak telefonu kapatıp açınca saatler önce atılan mesaj geliyor. Lütfen yardım edin...

Sorunu başka hat takıp düzeLtmeyi denednmi ? bende N8'i iLk aLdıgımda Türkiye'ye gitmiştim kartı takıyordum teLefona msj atıodm msj geLmiodu msj merkezi numarasını düzeLttim kaydettim.. ama teLefonu acıp kapatında tekrar aynı haLe geLiyordu surekLi kapatıp acınca mesaj merkezi numarasını günceLLemem gerekiyordu.. bir dene beLki cagre oLur.. oLmazsa başka hatLa dene şebeke probLemi oLabiLir.. ama kendi başına forumda aramak yerine bir teLefoncuya götürüp denemek daha uygun oLur ayrıca parada taLep edecekLerini sanmıyorum magaza gibi bir yer oLmadıkça..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Sağol deneyeceğim İnşallah olur. Büyük ihtimalle anti theft güvenlik programını indirdim o kısıtlıyordur diye düşünüyorum silmeyi deneyeceğim sağol :)

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Sağol deneyeceğim İnşallah olur. Büyük ihtimalle anti theft güvenlik programını indirdim o kısıtlıyordur diye düşünüyorum silmeyi deneyeceğim sağol :)

Anti-theft programı F-SECURE'mi ? aynısı bendede yükLü caLışıo teLefonda.. bir sorun teşkiL etmedi..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Sim Kartdaymış Boşalttım SimKartı Telefonu Resetledim Kendine Geldi Sağolun :) Konu Kapatılabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt