N8'ime kıydım. :) (PR 1.1)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
peki bu yedekleme yapınca telefon aynı kalıyomu uygulamalar dahil

Evet, Telefon hafızası hariç Herşey kalıyor.. Yığın hafıza ve karttaki veriler silinmiyor.. :)

Yığın hafızaya kurduğum bütün uygulamalar PR 1.1 'e yükselttikten sonra hepsi geri geldi, bıraktığım gibi.. :) Oyunların bazıları bitmişti, yine bitmiş olarak geldi yani.. :)

Kısaca, Yazılım PR 1.1 Oldu sadece..

Artı, Aldığım yedek sayesinde, Ayarlarım, ajanda kayıtları v.s vs.. Herşey tam takır geldi..

Tek eksik, Dil İngilizce Oldu.. :)

En azından güncelleme kontrol etmekten kurtardım kendimi.. :)

@[alikan]

Adamım, SWYPE Ovi store'da zaten mevcut ücretsiz..

+ İyice araştırmadan Flash atacak değiliz heralde..O kadarda psikopat değiliz.. Başkaları da kurmuş, bizde kurduk.. :)
Ha riske gelince, yaptığınız her FW güncellemesi de bir risk..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Arti;

Bataryanin cok daha uzun gittigini soyluyorlar.. Onuda Deneyelim bakalim..

Ne durumda batarya kullanımı, süre değişikliği var mı?
(Nasıl kullandığını eklemeyi unutma :oke: )

Uruloki

Uruloki

Üye
özgür abinin dediği şeyler olursa ki geliştirme ekibiyle iletişimde anladığım kadarıyla ooo tam takır çoşarız biz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
PR1.1 gorsel olarak cok fazla bir degisikligin olmayacagi performans artisinin saglandigi bir guncelleme olacak diye biliyoruz.

PR2 ise adeta Nokia 5800 telefonlarin ilk versiyonu ile son versiyonundaki farklar kadar fark yaratacak bir guncelleme olacak dedikodulara gore...

Ben bu kadar kullaniciyi dinleyip kendi video oynaticisina alt yazi guncellemesi getiren bir ekipten umutluyum gercekten..., N8'i bos birakmayacaklar kesinlikle... Benim kendi adima istedigim olmazsa olmaz diye istedigim 4 sey var acikcasi...

-masaustu bilgisayrlarin kalitesinde web browser
-video cekimde 2 metreden daha yakindaki nesnelere de otomatik odaklama
-sohbet uygulamalarinda sesli ya da goruntulu gorustugumuz kisiye konusma esnasinda yazi ve dosya da gonderebilme...
-3D oyunlarda ve Resim editorde fare kullanirken meydana gelen yavaslamanin giderilmesi..

Bunun haricindeki mevcut ozellikleri gayet tatmin edici zaten bence..
Harika,gereken yazmışsın.hele hele bu web browser bu harika cihaza hiç yakışmıyor bence

suat1111

suat1111

Üye
gelsede olur gelmesede

vurguncu73

Üye
ya arkadaşlar phoneixle hiçbir risk yok ben pr1.1 yukledım beyenmedım eskı surumu yuklemek ıstedim defalarca yukledım olmadı gene bu yenı surumu yukledım beyen medım derken dıl ıngılızce oldu o bakımdan turkçeyı beklicem artık

kanka351

Üye
türkçe ne zaman gelecek bilen varmı.bende ingilizce kullanamıyorum.veya söyle sorayım ingilizce olan telefonu türkçeye çevirebiliyormuyuz.yedek alsak avi ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt