N8'ime kıydım. :) (PR 1.1)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
N8'ime kıydım. :) (PR 1.1)
1 Saat öncesine kadar bütün yedeklerimi aldım, Gereken herşeyi yaptım..

Ve N8'ime PR 1.1 ROM'u flash'ladım.. :)

Normalde OVI Store falan gelmiyor, fakat özel UDA ile hallettim.... :)

Temiz bir Flash oldu. :)

Ohhh be.. Huzur var. Güncelleme kontrol etmekten sıkılmıştım.... :D

Tel. dili ingilizce oldu. Fakat sorun yok... :).. Resmi Güncelleme çıkana kadar PR 1.1 ile devam.. :)

Şuan kurcalıyorum.. :)

Devam edecek.. :P :box

Beni izlemeye devam edin.. :P

• Beğen
Tepkiler: yyoruge ve orcusss

mathman20

Üye
Yorumlarını bekliyoruz...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
PR 1.1 yaptn noldu dostum ? :)

karakartal_omar

Üye
hadi hayırlısı

ThebLue16

ThebLue16

Üye
ee bişey oldumu pr 1.1 yaptın ?

erkara_64

tarayıcı da düzelme var mı yoksa hiç uğraşmak istemiyorum:)

melgklay

melgklay

Üye
afedersiniz birisi detaylı bi açıklama yapabilirmi aramızda bilmeyenlerde var nedir bu pr 1.1

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
tarayıcı hakkındaki yorum larını bekliyorum.. eğer tarayıcı da hızlanma varsa ben de kıyarım n8 ime..

teknopat

teknopat

Üye
Yorumlarını bekliyoruz evet....

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
Gec oldu braz k. Bakmayin.. Isler yogundu... :)

yarin daha ayrintili deyinecem.. Simdilik ozet gecelim...

Hiz bakimindan eskisinden cok daha iyi.. Ram optimizasyonu yapilmis.. Yani daha az ram kullaniyor telefonn..:)

Menu gecisleri ve dokunmatik hassasligi cok daha iyi.

Swype da yazi yazarken, bastiklariniz hemen geliyor.. Tutuklama yapmiyor.. :)

Web browsera gelince... Daha stabil calisio.. Eskisine gore, daha sakin.. Ornegin maxi cepi acarken cok kasiyodu flash icerik oldugu icin.. :) ama simdi cok daha rahat calistiriyor..

Yani aradaki farki hissedebiliyorsunuz.. :)

home ekrarninda, widgetleri offline alabiliyorsnuz.. :) yani nete girip kontorunuzu yemiyor siz go to online demedikce.. :)

flash attigina deydimi diye soracak ooursaniz..

Daha yeni ve resmi guncelleme cikana kadar bence en iyisi bu.. :) yani kesinlikle deydi flash attigima...

Ama hala eksiklikler var, o ayri mesele..

Fakat bu guncellemeyle telefonun ileride dahada iyi olacaginuli anlamis buluhdum.. O I$ik var..

Istek ooursa dosyalari paylasirim.. Navifirmden kaldirildi dosyalar..

Esenle kalin.. :)

erkara_64

arkadaşım hiç girmediysem nawifirm ben diim 500 sen de hadi 1000 defa baktım güncelleme filan gözükmüyor...yoksa sen nokianın merkezinimi bastın:) ordan inceledin?:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Desenize öyle çokta farkedilecek bir güncelleme değil galiba

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Bundan pek bişey beklememek lazım ya. PR 2.0 asıl beklediğimiz olan güncelleme olcak zaten PR 3.0 çok farklı olacağa benziyor :)

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım hiç girmediysem nawifirm ben diim 500 sen de hadi 1000 defa baktım güncelleme filan gözükmüyor...yoksa sen nokianın merkezinimi bastın:) ordan inceledin?:)

hahaha :D.. Gittim finlandiyaya.. kirdim kapilarini.. Verin hulen dedim guncellememi yoksa osmanli tokati yersiniz... :P...

yok kardes.. Su an kullandigim telfonda inceliyorum bunu ben.. :) navirmden kaldirdilar.. :) arti orada bi dosya eksikti.. Uda dosyasi.. Yani ovi falan yuklenmiyodu.. :)
uyarlama bi yerden bulsum ben.. Ovi falan tam takir.. :)

Pr 2.0 in ne zaman cikicagni allah bilir... Hele daha pr 1.1i yayinlamadilarsa...

Arti;

Bataryanin cok daha uzun gittigini soyluyorlar.. Onuda Deneyelim bakalim..

erkara_64

arkadaş güncelleme beklemekten laptobu bile kapatamıyorum kapatsam bile n8 den açıyorum sabah işe gidiyorum toplantıdan önce güncellemeye bakıorum..herhalde nokia bu çilekeşliğimi görse s4 dü hemen koyardı ama görünmeyen adamlarız:) uykusuz gecelere devam anlaşılan...

kardeşim oraya kadar gitmişken şu n9 da kapıp gelecektin bizlerde 2012 yi beklemeseydik o güzel osmanlı tokadınla:)

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Şu alete adam gibi bi güncelleme gelse uzun süre ayakta kalır. Symbian hantal ama harika bir işletim sistemi :)

vito andolini

vito andolini

Üye
peki bu yedekleme yapınca telefon aynı kalıyomu uygulamalar dahil

[alikan]

[alikan]

Üye
adamım swype kendi mi geliyor P.R 1.1 de yoksa şu an N8 in 1.0 versiyonunda varda ben mi göremedim bugüne kadar.

ozggurr

ozggurr

Üye
Desenize öyle çokta farkedilecek bir güncelleme değil galiba

PR1.1 gorsel olarak cok fazla bir degisikligin olmayacagi performans artisinin saglandigi bir guncelleme olacak diye biliyoruz.

PR2 ise adeta Nokia 5800 telefonlarin ilk versiyonu ile son versiyonundaki farklar kadar fark yaratacak bir guncelleme olacak dedikodulara gore...

Ben bu kadar kullaniciyi dinleyip kendi video oynaticisina alt yazi guncellemesi getiren bir ekipten umutluyum gercekten..., N8'i bos birakmayacaklar kesinlikle... Benim kendi adima istedigim olmazsa olmaz diye istedigim 4 sey var acikcasi...

-masaustu bilgisayrlarin kalitesinde web browser
-video cekimde 2 metreden daha yakindaki nesnelere de otomatik odaklama
-sohbet uygulamalarinda sesli ya da goruntulu gorustugumuz kisiye konusma esnasinda yazi ve dosya da gonderebilme...
-3D oyunlarda ve Resim editorde fare kullanirken meydana gelen yavaslamanin giderilmesi..

Bunun haricindeki mevcut ozellikleri gayet tatmin edici zaten bence..

[alikan]

[alikan]

Üye
O N8 e kıydın ama telefon elinde patlasaydı şimdi burda ağlıyodun, valla büyük risk adamım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt