meg1ddo
Üye
-
Konu Sahibi
-
hard format düzeltir paşa
Lütfen bilmeden yorum yapmayalım Arkadaşım sen önce paket ve bağlantısını gerektiğinde yap sonra bul'a gir ve ayarlardan ikisinide kapat kamera ayarlarından konum verileri kaydeti hayır yap ve bağlantı ayarlarından kendi ülkenizde veri kullanı her zaman sor yap bakalım ne olacakhard format düzeltir paşa
Lütfen bilmeden yorum yapmayalım Arkadaşım sen önce paket ve bağlantısını gerektiğinde yap sonra bul gir ve ayarlardan ikisinide kapat kamera ayarlarından konum verileri kaydeti hayır yap ve bağlantı ayarlarından kendi ülkenizde veri kullanı her zaman sor yap bakalım ne olacak
----------Eklendi @ 15:17:15 ---------- Yazıldı @ 15:14:43 ----------
bu arada watcher dene şey bende olduğunu görmedim ama açıkçası telefonu ilk aldığımda 20 tl girmişdi ve ne yaparsam yapıyım düzelmemişdi ama bir ay içinde düzeldi belki benimde wacher denen şey yüzündedir ama hiç bakmamıştımBana anormal bir durummuş gibi geldi :
bi deniyim, saol şimdiden...
n8 i almışsın internet parasını hesap ediyosun
Ben duyduğuma göre android ile blackberry sızdırıyormuş bilgileri ama nokia sızdırmıyomuşinternet parasını dert ediyorum diyen kim? şarj gidiyor en basitinden, bilgilerim çalınıyor diye endişe ediyorum dedim, bu paradan daha önemli benim için, ayrıca her 'N8 sahibi zengin ve parası çok' düşüncesi de yazdığın yorum kadar yanlış ayrıca para çok olsa bile boşuna sarfetmek yine yanlış birşey, ve de ayın sonunu bile zor getiren bi orta direk öğrenciyim ve bu da N8 e sahip olamayacağım anlamına da gelmez, teknolojiyi seviyorum...
Sadece bu seferliğine dersen değişmez ve hep bağlanırken sorar bu şekilde internete bağlanmadan önce sorduğu için iznin olmadan bağlanıp TL yemesini önleyebilirsindediklerini yaptım , nete bağlanırken sordu ama kabul edince bağlantı ayarlarındaki yurtiçi veri aktarımı ayarı 'sadece ana şebekede' şeklinde ayarlandi kendiliğinden, watcher a henüz rastlamadım ama nokiaserver ve xmppservice ye hala bağlanıyormecbur hard format atacam...
*#7370# yi at düzelir olmadı belleye geç.
bu arada hard olanı zarar verir zırt pırt atılacak bir format türü değildir ama bütün dertlere çaresağol dostum yardımın için telefon zaten kasıyodu hard format için bahane oldu bu bağlantı sorunu, hard format atayımda hangisini atayım acaba şu *7370# olanını mı atayım yoksa telefon kapalıyken kamera menü power tuşu üçlemesini mi yapayım, biri zararlıydı telefon için ama ...
yap gitsin olmazsa hard atarsınneyse ya *#7370# yi yapacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?