N8'i televizyona bağlayamıyorum,lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOZO671

Üye
    Konu Sahibi
N8'i televizyona bağlayamıyorum,lütfen yardım edin

Uploaded with

Uploaded with
arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim;Tv eski model tüplü tv,yandaki girişleriyle eski n82'mi bağlayabiliyordum,hdmı girişi olmadığı için yine aynı yolla kulaklık girişinden bağladım N8'i fakat görüntü gelmiyor.video oynuyor telefonda hatta sesi flnda çıkmıyor...donanım ayarlarından tv çıkışını varsayılan yapıyorum,ayarlarını n82 ile aynıda yapıyorum ama genede yok.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşım n8 de kulaklık çıkışında o özellik varmı tam bilmiyorum ama. bi araştır istersen ondan sonra dene.

--------------- Ekleme ---------------

Hdmi kablosunu televizyona takılan ucunu senin televizyonun girişlerine göre dönüştürecek bi aparat bulursan olabilir.

geceler77

geceler77

Üye
kulaklık çıkışından görüntü aktarım özelligi yok hdm ckışından ancak görüntü aktara bilirsin eski sistem tvlere aktarma yapacaksan hdm cıkışını eski sisteme ceviren bir ara aparat kullanman gerekecek

ozggurr

ozggurr

Üye
kulaklık çıkışından görüntü aktarım özelligi yok hdm ckışından ancak görüntü aktara bilirsin eski sistem tvlere aktarma yapacaksan hdm cıkışını eski sisteme ceviren bir ara aparat kullanman gerekecek

Nokia N8 kulaklik cikisinda goruntu aktarma ozelligi var. Bu verdigin bilgi tamamen yanlis, benim videolari izlerseniz zaten N8'i bagladigim televizyonun eski tuplu bir tv oldugunu goreceksinizdir.

Nokia 5800'de kullanilan sari-beyaz-kirmizi cikisli kabloyu N8'in kulaklik girisine takmadan once:
- donanım ayarlarından tv çıkışını varsayılan yapın.

- Goruntu ve ses kablolarinin televizyonda dogru girislere baglandigindan emin olun. Ses kablosunun goruntu kablosunun yerine, goruntu kablosunu da ses kablosunun yerine takma ihtimaline karsi.

-Televizyondaki baglanti sorunsuz ise N8'i kapatip acip, varsayilan baglanti ayarlarinin televizyon cikisi oldugunu tekrar kontol edip kabloyu N8'in kulaklik girisinden "tik" diye bir ses gelecek sekilde baglayin.

-Kumandadan AV kanalini bulun, mavi bir ekran cikiyorsa surekli N8'in kulaklik girisine bagladiginiz kabloyu biraz oynatip ekranda goruntu olusup olusmadigina bakin, yine de goruntu olusmaz ise ya Nokia N8'in kulaklik girisinde sorun vardir ya da kullandiginiz kabloda sorun vardir.

-Tekrar etmekte fayda var, Nokia N8 kulaklik girisinden TV goruntusu kesinlikle aliniyor, ben her gun bagliyorum TV'ye.

fytech

Üye
peki wifi ile tv ye bağlanmak mümkünmüdür?

Uruloki

Uruloki

Üye
ya özgür abi ben bulamadım şu kulaklıktan çıkış iğin kblo bulamadım hala ya of of

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Resimde Gösterdiğin Kablonun Aynısıyla Tv ye bağlıyorum ben N8 imi.. önce 3 adet sarı kırmızı beyaz uçları televizyona gir ondan sonra diğer ucu telefonun kulaklık jakına tak sonuna kadar it tık sesi gelmesi lazım.. ben bu şekilde kullanıyorum...

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
bu donanim ayarlari tam olarak nerede soylermisiniz lutfen...

BOZO671

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öenmli unsur,ilkönce varsayılan donanım yapılması ve sonrasındaki ''tık'' sesi...ben özgür arkadaşımız sayesinde sorunumu çözdüm,tekrar teşekkürler arkadaşlar.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
arkadaşlar bende tüplü tv de n8imle bağlantı kurdum görüntü gayet güzel geliyor oyunlarda sesler gayet iyi geliyor ancak videoları açıp film izleyeyim dediğimde film ekrand agayet güzel ancak ses yok ne yapmam gerekiyor bilgisi olan lütfen yardımcı olsun yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt