yusuf_bey
Üye
Telefonumun(N8) Usb Portu Çalışmıyor. Yardım Lütfen...
Slm arkadaşlar. Bi problemim var da yazıp fikir almak istedim.
N8 Telefonumun herşeyi gayet normal çalışıyor ama usb soketi ile ilgili hiçbişey çalışmıyor. 4 farklı pc de denedim ama telefonumu görmüyor hiçbiri.
Aynı pclerde kardeşimin telefonunu aynı usb kablosu ile denedim çalışıyor. Benim telefona takınca çalışmıyor.
Teknik yani donanımsal olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerek? İnanın, bilen bilir. Cfw filan yapıyorum ama bu konuya gelince elim kolum bağlandı.
Telefonun kulaklık jakının yanında kırık var. Garantide artık karşılamaz.
Not:eskiden telefonu usbye bağladığım zaman telefonun metal kısımlarında sankı elektirik kaçağı gibi bişey hissediyordum.(artık hiçbişey yok da eskiden öyleydi)
Not
ksitlenme olmasından korkuyorum bundan kaynaklanmış olmasından da korkuyorum.
Ne yapmam gerek ya da neler yapabilirim bu konuda fikir sahibi olan varsa lütfen paylaşın. Teşekkürler...
N8 Telefonumun herşeyi gayet normal çalışıyor ama usb soketi ile ilgili hiçbişey çalışmıyor. 4 farklı pc de denedim ama telefonumu görmüyor hiçbiri.
Aynı pclerde kardeşimin telefonunu aynı usb kablosu ile denedim çalışıyor. Benim telefona takınca çalışmıyor.
Teknik yani donanımsal olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerek? İnanın, bilen bilir. Cfw filan yapıyorum ama bu konuya gelince elim kolum bağlandı.
Telefonun kulaklık jakının yanında kırık var. Garantide artık karşılamaz.
Not:eskiden telefonu usbye bağladığım zaman telefonun metal kısımlarında sankı elektirik kaçağı gibi bişey hissediyordum.(artık hiçbişey yok da eskiden öyleydi)
Not
ksitlenme olmasından korkuyorum bundan kaynaklanmış olmasından da korkuyorum.Ne yapmam gerek ya da neler yapabilirim bu konuda fikir sahibi olan varsa lütfen paylaşın. Teşekkürler...
eskiden şarj ederdi...
''Lumia 800 Olabilir'' dedi. Bence Cihaz Değişimi Olursa Ya sıfır N8 ya da Eşdeğer Özelliklerde Bir Telefon Gelir Diye Düşünüyorum.(ör:603,700,701 vs.)