Telefonumun(N8) Usb Portu Çalışmıyor. Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun(N8) Usb Portu Çalışmıyor. Yardım Lütfen...
Slm arkadaşlar. Bi problemim var da yazıp fikir almak istedim.

N8 Telefonumun herşeyi gayet normal çalışıyor ama usb soketi ile ilgili hiçbişey çalışmıyor. 4 farklı pc de denedim ama telefonumu görmüyor hiçbiri.
Aynı pclerde kardeşimin telefonunu aynı usb kablosu ile denedim çalışıyor. Benim telefona takınca çalışmıyor.

Teknik yani donanımsal olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerek? İnanın, bilen bilir. Cfw filan yapıyorum ama bu konuya gelince elim kolum bağlandı.

Telefonun kulaklık jakının yanında kırık var. Garantide artık karşılamaz.

Not:eskiden telefonu usbye bağladığım zaman telefonun metal kısımlarında sankı elektirik kaçağı gibi bişey hissediyordum.(artık hiçbişey yok da eskiden öyleydi)

Not:oksitlenme olmasından korkuyorum bundan kaynaklanmış olmasından da korkuyorum.

Ne yapmam gerek ya da neler yapabilirim bu konuda fikir sahibi olan varsa lütfen paylaşın. Teşekkürler...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Başka bir kablo ile denedin mi

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
başka usb kablosu denemedim ama arkadaşın samsung telefonunun aynı usb soketli şarj cihazı var onu denedim ama olmadı :( eskiden şarj ederdi...

- - - Eklendi - - -

şimdi evdeki otg kablosunu telefona taktım ve açılır kapanır menüde usb simgesi yanıp söndü. Galiba bi arıza yok...

- - - Eklendi - - -

ama ben hala durumu çözemedim.

aykut154

Üye
Geçmiş olsun... Bence sen direk servise ver

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
anladım. Ama otg kablosunu çalıştırdı ben anlamadım vala. Bugün başka bi kablo alıp deneyecem bakalım. Acaba kablomu sorunlu...

- - - Eklendi - - -

ama kablo başka teli çalıştırıyo... Kafam yine karıştı yaa :D

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu Bu Gün Kahramanmaraştaki Nokia Care'ye Teslim Ettim. Oradaki Akrabam; ''Usb Portu Değiştirilemeyeceğinden %90 Yeni Cihaz Gönderirler'' Dedi. ''Mesela Hangi Telefonu Yollarlar'' dedim ve Cevaba Çok Şaşırdım:) ''Lumia 800 Olabilir'' dedi. Bence Cihaz Değişimi Olursa Ya sıfır N8 ya da Eşdeğer Özelliklerde Bir Telefon Gelir Diye Düşünüyorum.(ör:603,700,701 vs.)

Sizce Ne Olur? Teknik Servisin Adresi Sizce Güvenilir Bir Firma mıdır?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
usb portu neden değiştirilemiyormuş onu anlamadım.değşimi gayet kolay.ellerinde parça yoksa veya üretilmiyorsa o ayrı tabi.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
wala bilemiyorum dostum. N.caredeki arkadaşm yllardır orada calısyor. Vardr bi bildiği herhalde :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hayırlısı olsun dostum :) değişim olursa da şanslısın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt