N8'de navigasyon ve ovi map kullanmaya yardımcı olun arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
    Konu Sahibi
N8'de navigasyon ve ovi map kullanmaya yardımcı olun arkadaşlar
arkadaşlar bendeki N8'in haritalarla ilgili olan hiçbirşeyi kullanamıyorum.konumuma tıkladıgımda boş bi ekran cıkıyor ve bir nokta gibi birşey var baskada bırsey cıkmıyor.sözde ücretsiz bir uygulama ama hala kullanmıyorum.her yerde aradım bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

ozggurr

ozggurr

Üye
sozde ucretsiz degil ozde ucretsiz bir uygulamadir kendileri...

asagidaki adreslere gozatarsan ve telefonun uygulamalar bolumunde bulunan "user guide (mavi daire icinde beyaz soru isareti ikonu)" uygulamasinda "map (turkce dil yuklu telefonlarda "harita" olarak aratmak gerekebilir)" aratirsan haritalari nasil kullanacagini kolaylikla ogreneceksindir.. Telefonun kendi kullanim klavuzunda da acikca anlatilmis...

faydalanabilecegin linkler asagida:

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim yardımınız için

tasarimx

Üye
kardeş bence once map nedir, nasıl kullanılır. bi bak öğren . internette bir çok video resimli anlatım var...
biraz araştırmak lazım...

--------------- Ekleme ---------------

beni yanlış anlama sakın, birçok arkadaş maxicep te yardımcı olur . ancak yine de biraz uğraşmak gerekiyor.:oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
Biraz yardimci olabildiysek ne mutlu bize..

balkonkusu

balkonkusu

Üye
ya ben bu kendi sesiniz uygulamasını yükledim sorna orda bi laz sesi vardı onu indirdim geri nasıl silecem acaba bilen va rmı

ulti28

Üye
Güzel kardeşim iyi hoş diyorsun ama burda nokia n8 'in yok sorunda haritalar bölümüne giriyoruz ordaki herhangi mesela konumum bölümüne giriyoruz boş bir ekran ve telefon nete bağlanmaya çevrimiçi çalışmaya çalışıyoruz olmuyo çevrimdışında da boş bir ekran çıkıyor kırmızı bir nokta var o kadar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm :D program ucretsiz girince ucretli oluyor :ehe ole bise bu :D

bn walla konumumu flan bulduruorum harika bse tabi evdeki wirelessdan giriorm int lazim..

ulti28

Üye
n8'in yok derken nokia sitesinin com.tr adresinde yok eklenmemiş sanırım daha ingilizce adresinde var ondada malum ingilizcemiz yok =) yardım ederseniz sevinirim... Şimdiden teşekkür ederim emeği geçen herkese....

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
@ulti28

sizn sorununuz nedir anlamadim=)

ulti28

Üye
Güzel kardeşim nokia n8 cep telim var sorunum nagivasyonu ücretsiz dediler ve ben bu uygulamayı kullanamıyorum. Her girmemde ilk önce nete bağlanmaya çalışıyor çevrimdışı çalışıyor haritalar bölümünün içinde bi yere girdiğim zaman oluyor bu ve girdiğimde de örneğin konumum bölümüne boş bi ekran çıkıyo normalde yollar felan halinde göstermesi lazım boş ekran ve kırmızı bi nokta çıkıyor sorunum bu kardeşim .

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
guzel kardesim o zman nie solemedin bu sorunu sana ucretsiz diyenlere ? :D

walla bende de baglanmaya calisiyor bzm evdeki modeme baglannca oluyor tabi yollar siteler flan heryer gozukuyor :) ama gerckten harika bisey sana en yakin oteli restranti flan soluyor harikaa:)

suat1111

suat1111

Üye
eğer haritanız yüklü ise gps programında çevrim içi çalış secerseniz her harita prosunu açınca cihaz çevrim içi olur hatta sokak ismi yazarkende metin tahmini yapar ve hücre bazlı yani baz istasyon destekli anında konumunuzu bulur yok online olmazsan beklersin gps uydu bulur da giderim yönüme diye

ulti28

Üye
Bi şekilde öğreniriz inş eyw kardeşim yardımların için...

emre1802

Üye
arkadaşlar harıtayı ayarlardan çevrimdışı yapın sonra çıkın sokağa ister yürü ister araba ile bul yönünü :)

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Güzel kardeşim nokia n8 cep telim var sorunum nagivasyonu ücretsiz dediler ve ben bu uygulamayı kullanamıyorum. Her girmemde ilk önce nete bağlanmaya çalışıyor çevrimdışı çalışıyor haritalar bölümünün içinde bi yere girdiğim zaman oluyor bu ve girdiğimde de örneğin konumum bölümüne boş bi ekran çıkıyo normalde yollar felan halinde göstermesi lazım boş ekran ve kırmızı bi nokta çıkıyor sorunum bu kardeşim .

Bunun için en iyisi Garmin versiyon 5.00 kullanmak. Sitede var, indirip yükleyin kafanız rahat olsun. Bu programı en azından 3-4 yıldır kullanıyorum. Sorunsuz olduğunu söyleyebilirim.

fatihba

Üye
Ulti Arkadaşım ben sana bu konuda yardımcı olayım. tabi N8 kullanmadığım için kendi telefonuma (E71) göre anlatıcam. araçlar-ayarlar-genel-konumlama-konumlama yöntemleri buradan açılan menüden sadece tümleşik gps açık kalsın diğerleri yani; bluetooth gps, yardımlı gps, şebeke tabanlı gps kapalı olsun (yardımlı gps açık yaparsan sadece uyduya çabuk bağlanması için ilk anda az bir ücret harcıyor daha sonra kopmadığı sürece harcama olmuyor) eğer böyle bir ayar yoksa telefonundan şu yolu deneyebilirsin; gps-gps verisine gir oradayken seçeneklere tıklayıp konumlama ayarlarına gir.

Telefonuna harita yüklemek için ilk önce bu adresten nokia ovi suite yi indir;
programı kurduktan sonra aç ve telefonunu usb kablo yardımıyla bilgisayara bağla. Bağlandıktan sonra ovi suite ekranının sağ üşt köşesindeki pusula simgesi olan haritalar bölümüne tıkla açılan pencerenin sol bölümünden avrupaya, açılacak olan ortadaki bölmeden türkiyeye, en sağdaki bölmedende indir butonuna tıkla.
Dİlerim anlaşılır olmuştur.

Üst Alt