n8'de güncelleme sonrası dil değişti bilgisi olanlar lütfen yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gvz123

gvz123

Üye
    Konu Sahibi
n8'de güncelleme sonrası dil değişti bilgisi olanlar lütfen yardım.
arkadaşlar n8 almıştım bi müddet sonra multi language paketiyle güncelleme yaptım,
ama bi sorun oldu telefonun orjinal dilleri
arabça, ingilizce, fransızca ve portekizce idi güncelleme sonrasında ise arabça gitti yerine
ispanyolca ve nederlands dili geldi.:off:
ben zaten ingilizce kullanıyordum ama arabistanda yaşıyorum ve telefonu değiştirmek istiyorum ve arabça olmadığı için fiyatı düşüyor, aceba ne yapabilirim telefoncuya yükletmekten başka?:hmmm
yardımcı olursanız sevinirim. zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.​

WebStyle

WebStyle

Üye
Aynı durum telefonu ilk aldığım gün benimde başıma gelmişti. Güncelleme sonrası dil farklı olmuştu. Telefona flash atmanız gerekiyor. Yada hard format atıp dil seçeneklerine tekrar bakın bakalım.

gvz123

gvz123

Üye
    Konu Sahibi
flash atmayı bilmiyorum şimdi ona uğraşıyorum ama çok karışık geldi bana

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
flash atmayı bilmiyorum şimdi ona uğraşıyorum ama çok karışık geldi bana
arkadasim pek karisik bir is degil okurken kafan karisiyor ama gerekli programlari bul ve satir sati oku yap.okuduktan sonra yapamazsin hapsini aklinda tutamazsin.

gvz123

gvz123

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim pek karisik bir is degil okurken kafan karisiyor ama gerekli programlari bul ve satir sati oku yap.okuduktan sonra yapamazsin hapsini aklinda tutamazsin.
<br />
<br />
kardes dedigin tarafa mecburi olarak yonelecem, cunki bi sorun daha oldu telefoncularda n8 icin ne arabca nede turkce dil yukleme yokmus. Off offff
onerin icin tsk gayet mantikli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt