N86 rm-484 V30.009 için NETTEKİ TEK,HACKLİ VE EN GÜNCEL HATASIZ MODİFİYE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
xslim açıklamalarda da yaptım eğer o yolu bulamıyorsdan . sen kolosör düizinini oluşturmalısın kardeşim. yapamam dersen ğer orjinal yazılımı yükle kardeşim rapid linklerini verdim .böylece o klosör dizinini oluşturmuş olur otomatik olara.. ;)

--------------- Ekleme ---------------

eğer işletim sistemin win7 değilse (X86) yazmaz program filesin yanında ,farketmez program filese gir eğer X86 yazmıyorsa da aynı şey

gardi ses konusunda bir değişiklik yapamadım şuanlık . ama vakit byulursam araştıracağım onu da halledeceğim inşallah ;)
flash player da sorunsuz olarak çalışmakta kardeşim;)

aokatan yok kardeşim sorun olmaz .zaten prodück kodu da türkçe olur . senin karına olur ;)

orqanizma kardeşim zamanım olsa ekran görüntülerini tabiki koyarım ama hiç vaktim yok okul başladı birtek 2 gün haftasonu çarşı izni var o iki günde ancak ihtiyaclarım görüyorum . tatil olunca ancak ilgilenebilirim.benim önerim sadece şunu diyorum deneyin görün ;) pişman olmayacaksınız eminolun ;)))

muddy54

Üye
s.a beyler benm n86 pc suitte çalıştırdığım halde nokia software açtığımda telefonumu görmüyor sorun nedir acaba???

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
muddy kardeş o sorun bende de oluşuyordu nokia ya ait bütün proları kaldır ve son sürüm pc suite ve updater ı tekrar yukle . sorun geçeçektir.

muddy54

Üye
eyvallah kardeşim sağolasın

gardi

gardi

Üye
cvp biraz geç oldu ama nazik cevabın için teşşekkür ederim.su n86nın ses sorununu birazcık olsun hoporlorden dışarı çıkan sesi çözsen gerçekten çok süper olucak.bunu çözeceğini umuyorum.gerçi hoporlör mono artırsan da fazla çıkacagını sanmıyorum.yinede bir dene bakalım inşaallah çok çıkar

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
gardi erken cevap veremiyorum cünkü bir tek haftasonu çarşı izninde nete girebiliyorum kusuruma bakmazsın umarım kardeşim. o ses problemi genel bir sorun ,gerçekten kalitesizlik mevcut ses çıkışında ancak bunu yazılımda oynama yaparak kalite ve ses seviyeesi yüksekliğini iyileştirmem çok fazla mümkün olmayacaktır. çookk büyük oranda,kullanılan hapollörden kaynaklı bir sorun söz konusu.şöyleki nokia telefonu kamera özelliğini ön planda tutarak piyasaya sürdü şöyle de denebilir, bazı özelliklerden yoksun bırakmalı ki yeni çıkartacağı üst modellerin bir farkı olsun . tamamen nokianın ticari oyunlarından kaynaklı dostum bu sorun kısacası ;) ama boş vakitte söz araştırıp iyileştirme yapmaya çalışacağım..

muddy önemli değil kardeşim isorunun çözülsün ,bizi mutlu eder bu yeter :)

gardi

gardi

Üye
anlıyorum salkin.n97 yi fimwarede sesini yükseltmişler modifiye firmware yapanlar öyle yazmışlar.belki n86 içinde firmware dosyasından yükseltme şansı olur siz yinede bir deneyin denemekte fayda var:)

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
tm dır kardeşim önce n97 için yazanlarla bir görüşüyüm bakalım ne dicekler :)

2rul

Üye
hocam ben Product code giremiyorum :S pasif durumda ne yapmam lazım ??

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
önce pc de yazılı kurduysan veya rm-484 klosörünü yola koppyaladıysan sil-kaldır onu dostum sonra da verdiğim rapid linklerinden yazılımı pc ye kur kardeşim düzelecektir otomatik secer o prodück kodunu o zaman ;)

prolaz

Üye
bu flash player ı ayrı olarak bulabilirmiyim

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
evet bulman mümkün kardeşim... ;)

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
Gardi kardeşim o dediğin ses sorunu işine el attım ancak n86 da düşündüğümüz gibi bir modifiye yapmamaız mümkün olmadı denedim işe yaramıyor.

classnet16

classnet16

Üye
arkadaşlar nokia c3 için hack yapan oldumu acaba

x-slim

Üye
C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products

bir türlü böyle bir yer bulamıyorum napmam lazim :(

yok mu yardim edicek...

ömer_li

Üye
teşekkürler emeğine sağlık gerçekten güzel olmuş ama kasmasa süper olurdu...

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
x-slim önceki sayfalara bir bakarsan bbaşka bir arkadaş daha aynı soruyu sormuştu açıklaamasını yaptım bu sorunun ;)

ömerlii kardeşim ne demek sizin için yaptık da şu kasma sorunu bende hiç olmuyor eger hafıza kartını çok doldurduysan yada yığın hafızan çok doluysa bundsan kaynaklı bir sıkıntı bu ;)

elimde c3 cihaz bulunmadığı için yardımcı olamayacağım program delisi kardeşim üzgünüm..

gardi

gardi

Üye
Gardi kardeşim o dediğin ses sorunu işine el attım ancak n86 da düşündüğümüz gibi bir modifiye yapmamaız mümkün olmadı denedim işe yaramıyor.
ilgin için teşekkürler salkin kardeş

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olmaya çalışmak amacımız gardi kardeşim, önemi yok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt