kemal21
Üye
-
Konu Sahibi
-
yorumların için teşekkürler arkadaşım bide ram i ve işlemcisi ile ilgili bilgi verebilirmisin acabaBen uzun süredir kullanıyorumm ...
Arkadaşım ses olarak 10 üzerinden 8
Hız olarak 10/8
Symbian 9,3
Kamera kalitesi 10/8
Ağılık 10/5
Kullanım kolaylığı 10/10
her anlamda bence tatmin edici düzeyde bir cihaz diyebilirimm..
5800 çok bilmiyorum ama bence kıyaslanmaz..
Sözün özü N86 güzl tercih...
yorumların için sağolMerhaba Arkadaşım ben n86 kullanıcısıyım.
Öncelikle cihazın artıları: 1-sensör sayesinde gelen aramaları telefonu ters çevirip susturabiliyorsun2-işçilik muhteşem telefon ağır (gram olarak), 3-kızak mükemmel,4-tuşları istesende silemezsin,5-telefonun yan tarafında kolay tuş kilidi düğmesi bulunuyor,6- 8mp kamera gayet iyi, video kamera çekimi n95 n95 8gb ile aynı ancak artısı flaşlı çekebiliyorsun videoyu,7-amoled ekran çizilmeye karşı dayanıklı,8-kamera merceğinin önünde koruma kapağı mevcut,9- 8gb kendi hafızası,64 mb telefonun hafızası ve 16 gb a kadar micro kart desteği mevcut...
Eksileri: 1-çift led flash yerine xzenon flash kullanılabilirdi azcıkta olsa farkediyor(n95 n958gb xzenon kullanıyor)2-kolonlardan gelen müzik sesleri n95 n958gb kadar iyi deil (ama kötüde deil)3-şarj aleti soketi kendine özel yapılmış aman şarjını başka yerde unutma....
Benim söyleyeceklerim bu kadar 10 üzerinden 9 puanı kesinlikle hakediyor alınca eline farkedeceksin o işçiliği kaliteyii...
--------------- Ekleme ---------------
Heee Bu arada 5800 Pişman olursun ....Alma Kardeşim.
Hatalı bilgi vermeyelimMerhaba Arkadaşım ben n86 kullanıcısıyım.
Öncelikle cihazın artıları: 1-sensör sayesinde gelen aramaları telefonu ters çevirip susturabiliyorsun2-işçilik muhteşem telefon ağır (gram olarak), 3-kızak mükemmel,4-tuşları istesende silemezsin,5-telefonun yan tarafında kolay tuş kilidi düğmesi bulunuyor,6- 8mp kamera gayet iyi, video kamera çekimi n95 n95 8gb ile aynı ancak artısı flaşlı çekebiliyorsun videoyu,7-amoled ekran çizilmeye karşı dayanıklı,8-kamera merceğinin önünde koruma kapağı mevcut,9- 8gb kendi hafızası,64 mb telefonun hafızası ve 16 gb a kadar micro kart desteği mevcut...
Eksileri: 1-çift led flash yerine xzenon flash kullanılabilirdi azcıkta olsa farkediyor(n95 n958gb xzenon kullanıyor)2-kolonlardan gelen müzik sesleri n95 n958gb kadar iyi deil (ama kötüde deil)3-şarj aleti soketi kendine özel yapılmış aman şarjını başka yerde unutma....
Benim söyleyeceklerim bu kadar 10 üzerinden 9 puanı kesinlikle hakediyor alınca eline farkedeceksin o işçiliği kaliteyii...
________________________________________________________________________Merhaba Arkadaşım ben n86 kullanıcısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?