) şimdiden hayırlı olsunarkadaşlar 2 hafta oldu alalı peşin 770 tl ye bulursunuz 2 yıl grey garantili kvk lısı da 50 tl fark var aralarındaN86 nın fiyatıda uygun 940 lira
ben oyun oynamam da bende yuklu olan proğramlar garmin skyfire spb tv çok hızlı açılıyor 95 8 gb vardı çok agır ilerliyordu mesela garmin sokaktan bile zor sinyal alıyordu ama 86 evden bile sinyal alıyor bizzat karşılaştırdımQuake 3 ün pc versiyonuvar n82 de falan çalışan onu çalıştırmayı dene bakalım N86 nda(bayılmasın ama telefon)
İlk bağlanmaya çalıştıgında sinyal zor alır daha sonralarda evde de bağlanabilirsin n86 çok mükemmel bir cep telefonu olsaydı fiyatı 700 lere kdar inmezdi 8mp bide ama n82 ile karşılaştırdım aralarında pek fark yok gibiben oyun oynamam da bende yuklu olan proğramlar garmin skyfire spb tv çok hızlı açılıyor 95 8 gb vardı çok agır ilerliyordu mesela garmin sokaktan bile zor sinyal alıyordu ama 86 evden bile sinyal alıyor bizzat karşılaştırdım
nokianın ürettiği en güzel telefonlardan bence ve ben n82 de kullandım sattım 5800 aldım sattım n86 aldım n82 gerçekten başarılı bir cihazdı ama n86 harika bir cihaz arkadaşında dediği gibi gps e bağlanması çok kısa sürüyor n82 de bu dakkalara varıyordu ve açık alanda bile sıkıntı çekiyordu ama n86 ile binanın içinden bile en fazla 15 sn de bağlanıyorum çok başarılı bir telefon kızağına gelince nokia firması kızak konusunda çok başarılı bir firma samsunglara hiç benzemez bence nokia daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bu arada en ii kamera ödülü almış bu cihaz heralde laf olsun diye vermemişlerdirİlk bağlanmaya çalıştıgında sinyal zor alır daha sonralarda evde de bağlanabilirsin n86 çok mükemmel bir cep telefonu olsaydı fiyatı 700 lere kdar inmezdi 8mp bide ama n82 ile karşılaştırdım aralarında pek fark yok gibi
Nokia bundan iyisini zaten yapıyor yakında piyasaya çıkar 12mp cep telefonu çünkü samsung sony ericsson falan 12mp yaptı ama türkiyeye nedense çogu model çok geç geliyor örn. x6 gibi avrupada adamlar 6 aydır kullanıyor bize ağustosta gelck bana göre n86 sadece camera yönünden güzel ama bi kaç ay sonra oda takoz kalck 12mp ler yanında belkide kalmaya başlamıstır 12mp samsung yada sony lerin yanındanokianın ürettiği en güzel telefonlardan bence ve ben n82 de kullandım sattım 5800 aldım sattım n86 aldım n82 gerçekten başarılı bir cihazdı ama n86 harika bir cihaz arkadaşında dediği gibi gps e bağlanması çok kısa sürüyor n82 de bu dakkalara varıyordu ve açık alanda bile sıkıntı çekiyordu ama n86 ile binanın içinden bile en fazla 15 sn de bağlanıyorum çok başarılı bir telefon kızağına gelince nokia firması kızak konusunda çok başarılı bir firma samsunglara hiç benzemez bence nokia daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bu arada en ii kamera ödülü almış bu cihaz heralde laf olsun diye vermemişlerdir
Nokia bundan iyisini zaten yapıyor yakında piyasaya çıkar 12mp cep telefonu çünkü samsung sony ericsson falan 12mp yaptı ama türkiyeye nedense çogu model çok geç geliyor örn. x6 gibi avrupada adamlar 6 aydır kullanıyor bize ağustosta gelck bana göre n86 sadece camera yönünden güzel ama bi kaç ay sonra oda takoz kalck 12mp ler yanında belkide kalmaya başlamıstır 12mp samsung yada sony lerin yanında