N86 alıcam ama önce sizden yorum bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
N86 alıcam ama önce sizden yorum bekliyorum
Arkadaşlar ben 2.el n86 alıcam haziranda sizce o telefonumu alıyım mı yoksa başka n gage telefon önerirmisiniz n95 önermeyin eski bir cihaz (bu arada teli 4 yıl kullancam)

illegend66

illegend66

Üye
N86 iyi telefon ama 2. el alacaksan temiz olsun. Ama ikinci ele pek güven olmaz.

DERBEDER-34-

Üye
n95 8gb si bende var tavsiye ederimde kardeş şarjı çabuk bitiyor.. yani bataryayı değiştirsende aynı n86 daha iyidr sanırım nokia hep üstüne koyar çünkü..

futbol123

futbol123

Üye
n86 güzel telefon alabilirsin 8mp kamerası var

onurerer

Üye
N86 Gelişmiş multimedya özellikleriyle mükemmel bir telefon. İşletim sistemi S60 v3 OS 9.3 - FP2 olmasıyla gelişmiş bir içeriğe sahiptir. 8 Mp Kamerası ve çift led flash desteğiyle karanlık ortamlarda 3,5 metreye kadar çekim olanağı sunuyor. Dizaynı güzel fakat çok az da olsa yapsıı biraz büyük gibi görünüyor. Daha ben almadım, almayı bende düşünüyorum bu konuda birçok araştırmam oldu daah kararım belli değil... N86 almanı tavsiye edebilirim... İyi günler...

merdo85

merdo85

Üye
tamir edemedikleri n85 e karşılık kvk dan n 86 yolladılar.batarya n85 in bataryası olduğu için şarj konusundan yardımcı olamıcam.ama özellikleri harika.özellikle 8mp kamera ve dahili 8 gb hafıza süper.benden sana tavsiye çok temiz olduğuna eminsen 2. el tel al.misal ben n85 i 2. el aldım kusurlu çıktı.Allah tan kvk garantisi varmış da n 86 yolladılar

messi_10

Üye
Vİdeo yu izle ve kararını ve umarım yardımcı olmuşumdur.

nevzatkap

nevzatkap

Üye
n 86 al derim mukemmel telefon n95 8 gb vardı sattım n86 aldım 95 ten çok çok daha hızlı internette dolaşırken sayfa lar hemen açılıyor bataryası da iyi gidiyor azalınca uyku modunda baya kullana biliyorsun yanı yolda bırakmaz bu tel n95 e 10 çeker derim sana sıfır al rahat et kafan karışmasın

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
bencede n86 al bende yeni aldım cihaz çok güsel performans çok iyi oled ekranı kusursuz wifi bağlantısı şimdiye kadar kullandığım en iyi seviyede gps de öyle en çabuk konum belirleyen cihaz bu diyebilirim ayrıca fm vericisi sayesinde araç kitine ihtiyaç duymadan kolayca arabanda kullanabilirsin kameraya gelince perfect denilemez ama çok başarılı... + ları 8 gb lokal hafıza, 8 mp kamera, kompakt şık tasarım ve yeni güç yönetim modu eksileri bataryası benim gibi günde 4 - 5 saat konuşanlar için yetersiz 4 saatlik görüşmeden sonra muhakkak şarza takmalısın bence tek bir rakibi daha yok 8 mp denilen samsunlara kesinlikle kanma tamamen şişirme... nokia n86 ben şimdiye kadar kullandığım en başarılı telefon (n70, n73, n958gb, n82, ve nihayet n86 :) ) şimdiden hayırlı olsun

messi_10

Üye
N86 nın fiyatıda uygun 940 lira

messi_10

Üye
Quake 3 ün pc versiyonuvar n82 de falan çalışan onu çalıştırmayı dene bakalım N86 nda:ehe(bayılmasın ama telefon)

Emperian

Emperian

Üye
n95 8gb almasaydım, onu alırdım

mokdak

mokdak

Üye
kardeşim n86 güzel bi telefon bir aralar bendede vardı hiç pişman olmazsın hem msn ve internetede bağlana biliyon çok güzel telefon(h)

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
bence boşver n86 yı kızağı iyi değil pişman olmamak için n79 al derim

nevzatkap

nevzatkap

Üye
Quake 3 ün pc versiyonuvar n82 de falan çalışan onu çalıştırmayı dene bakalım N86 nda:ehe(bayılmasın ama telefon)
ben oyun oynamam da bende yuklu olan proğramlar garmin skyfire spb tv çok hızlı açılıyor 95 8 gb vardı çok agır ilerliyordu mesela garmin sokaktan bile zor sinyal alıyordu ama 86 evden bile sinyal alıyor bizzat karşılaştırdım

messi_10

Üye
ben oyun oynamam da bende yuklu olan proğramlar garmin skyfire spb tv çok hızlı açılıyor 95 8 gb vardı çok agır ilerliyordu mesela garmin sokaktan bile zor sinyal alıyordu ama 86 evden bile sinyal alıyor bizzat karşılaştırdım
İlk bağlanmaya çalıştıgında sinyal zor alır daha sonralarda evde de bağlanabilirsin n86 çok mükemmel bir cep telefonu olsaydı fiyatı 700 lere kdar inmezdi 8mp bide ama n82 ile karşılaştırdım aralarında pek fark yok gibi

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
İlk bağlanmaya çalıştıgında sinyal zor alır daha sonralarda evde de bağlanabilirsin n86 çok mükemmel bir cep telefonu olsaydı fiyatı 700 lere kdar inmezdi 8mp bide ama n82 ile karşılaştırdım aralarında pek fark yok gibi
nokianın ürettiği en güzel telefonlardan bence ve ben n82 de kullandım sattım 5800 aldım sattım n86 aldım n82 gerçekten başarılı bir cihazdı ama n86 harika bir cihaz arkadaşında dediği gibi gps e bağlanması çok kısa sürüyor n82 de bu dakkalara varıyordu ve açık alanda bile sıkıntı çekiyordu ama n86 ile binanın içinden bile en fazla 15 sn de bağlanıyorum çok başarılı bir telefon kızağına gelince nokia firması kızak konusunda çok başarılı bir firma samsunglara hiç benzemez bence nokia daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bu arada en ii kamera ödülü almış bu cihaz heralde laf olsun diye vermemişlerdir

messi_10

Üye
nokianın ürettiği en güzel telefonlardan bence ve ben n82 de kullandım sattım 5800 aldım sattım n86 aldım n82 gerçekten başarılı bir cihazdı ama n86 harika bir cihaz arkadaşında dediği gibi gps e bağlanması çok kısa sürüyor n82 de bu dakkalara varıyordu ve açık alanda bile sıkıntı çekiyordu ama n86 ile binanın içinden bile en fazla 15 sn de bağlanıyorum çok başarılı bir telefon kızağına gelince nokia firması kızak konusunda çok başarılı bir firma samsunglara hiç benzemez bence nokia daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bu arada en ii kamera ödülü almış bu cihaz heralde laf olsun diye vermemişlerdir
Nokia bundan iyisini zaten yapıyor yakında piyasaya çıkar 12mp cep telefonu çünkü samsung sony ericsson falan 12mp yaptı ama türkiyeye nedense çogu model çok geç geliyor örn. x6 gibi avrupada adamlar 6 aydır kullanıyor bize ağustosta gelck bana göre n86 sadece camera yönünden güzel ama bi kaç ay sonra oda takoz kalck 12mp ler yanında belkide kalmaya başlamıstır 12mp samsung yada sony lerin yanında

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
Nokia bundan iyisini zaten yapıyor yakında piyasaya çıkar 12mp cep telefonu çünkü samsung sony ericsson falan 12mp yaptı ama türkiyeye nedense çogu model çok geç geliyor örn. x6 gibi avrupada adamlar 6 aydır kullanıyor bize ağustosta gelck bana göre n86 sadece camera yönünden güzel ama bi kaç ay sonra oda takoz kalck 12mp ler yanında belkide kalmaya başlamıstır 12mp samsung yada sony lerin yanında

teknoloji yakalayamazsın yeni modellerin arkası kesilmez alıp birini kullanacaksın ama alırkende uzun süre idare edecek bişeyler alırsan senin karına ben n82 aldım çok uzun süre kullandım satmak zorunda olmasaydım halende onu kullanıyor olurdum ama eskidi artık o model madem para verecem daha bi model almak en makulu n86 tüm beklentileri karşılayabilecek bir telefon herkeze tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt