valla ellerin dert görmesin müdür 1 haftadır uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı böylelikle hallettim benim tel n95 8gb v35.0.001 dediklerini yaptım herşey tamam yalnız roompatcher i açınca install server_fp2 çıkmıyordu doğal olarak
--sonra ikinci ekranda gördüğünüz,install server_fp2 > options > all patches > apply seçeneğini seçeceksiniz.-- işlemini gerçekleştiremedim ama yine de sys ve private klasörleri açıldı yani bende son adımı yapmadan oldu yapamayan arkadaşlar bilgilerinize
sonra rompatcher uygulamasını çalıştıracaksınız, ilk resim`de gördüğünüz ekran gelecek ve okey diyeceksiniz.
Arkadaşlar tüm işlemleri yaptım. Ama roompatcher i telefonda bulamadım. Hack işlemi başarıyla gerçekleşti ama burada takıldım kaldım. Yardımcı olacak olan var mı?
ohbe sonunda bende e 71 son versiyon yüklememe ragmen heckledim 2011 son versiyon kurmuştum heklenemez dediler bu versiyon tüm bilgisi olan arkadaşların ve resimli anlatımların yardımıyla heletim çok şükür artık tarihi gecmiş sertifika v.s yok herşeyi hemen yüklüyom herkese tşk. anlatımları için maxsi ailesi ve tüm arkadaşlara. opda sitesinide unutmamak lazım onlarada teş.