N85 alacağım sorularım var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhan1993altay

orhan1993altay

Üye
    Konu Sahibi
N85 alacağım sorularım var?
[sıze=3]nokıa n85 almayı planlıyorum bu konularda profesyonel değilim ancak; piyasaya çıkan telefonların kimi özellikleri asla dört dörtlük olmuyor. (forumlardaki araştırmalarıma göre) mesela n73 yavaştır; 58oo'a dokunursun algılamaz; n79'un tasarımı kötüdür; n96 pahalıdır... Bunlar büyütülüyor kanımca. Kişi kendi işini sağlayacak telefonu almalı. Asıl konuya gelecek olursam almayı düşündüğüm n85 hakkında sorularım var fakat; bu soruların cevabı "%100 evet" olmasa da "işini görür" olursa içim rahat edecek. [/sıze]
[sıze=3]1-kamerasının netliği gece nasıl?[/sıze]
[sıze=3]2-güneşli havada ekran gözüküyor mu?[/sıze]
[sıze=3]3-n95 ve n96 da dâhil kızağın kaymaması garantisi var mı?[/sıze]
[sıze=3]son olarak "oled ekran" teknolojisi başka hangi nokıa modellerinde[/sıze] [sıze=3]kullanılıyor mu? Başka bir deyişle n85 bu teknolojinin kobayı falan mı?[/sıze]

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım N85 kullanmadım ama kullananlardan olumlu yanıtlar duydum herkes güzel diyo...N95 kullandım kızagında hiç bir programlem olmadı kamerası çok iyi gece,gündür farketmez hız yönünden de süper...N73 de kullandım 1 yıl N73 tabiki biraz yavaş orda haklısın ama hiç bir problem çıkartmadı sen N85 almayı düşünüyomuşsun kullananlar memnun ben olsam bende alırım sana tavsiyem al :)

orhan1993altay

orhan1993altay

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım N85 kullanmadım ama kullananlardan olumlu yanıtlar duydum herkes güzel diyo...N95 kullandım kızagında hiç bir programlem olmadı kamerası çok iyi gece,gündür farketmez hız yönünden de süper...N73 de kullandım 1 yıl N73 tabiki biraz yavaş orda haklısın ama hiç bir problem çıkartmadı sen N85 almayı düşünüyomuşsun kullananlar memnun ben olsam bende alırım sana tavsiyem al :)
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt