N82 vs n95 hangisini önerirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N82 vs n95 hangisini önerirsiniz
n82 mi n95 mi alayım bir türlü karar veremedim youtube yazdım n95in flası n82 den düsük ne yapıcam

king512

Üye
n82 fazla tutulmadı çünkü fiyatı bi anda 900 ytl ye kadar düştü onun için95 8gb

n82 de n95 in yapabildiklerini yapabiliyor ama n82 mi n95 8 gb mı dersen n95 8 gb derim

en iyisi n99i çakma makma ama tv çift sim vs. derken müthiş bi alet adanada 250ytl

delrico

Emekli Yönetici
n95 tabiki en iyisi arkadasım ama n82 de güzel iki telefon arasında kalabilirsin.....yani ama sen bilirsin......

n95
bak hem spider man ı de izleyebiliyomuşsun

Konu Sahibi
tabi n95 8gb de iyi duruyor ama flash olayı beni bitirdi yaw Xenon flash oldugu için ne yapacagımı sasırdım n95 in gece cekimleri cok kötü arkadasımdada n95 8gb var wireless desen ikisindede var fiyat olarak 500 YTL fark var aralarında n82 için siparis vericem sanırım^^

al kardeşim yakışır 1500 ytl verene kadar 900 ver wireless olayı benide cezbediyor bende n82 ye geçecem galiba ama ne zaman bilinmez az daha ucuzlasın öyle

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N82 TABİKİ.!

N82 tutmadı denmişte yukarıda N82 kaç gündür piyasada bilen var mı? Sadece 10-15 gündür satışı oluyor. N95'in hantallığı yok. Kamerası daha iyi, pili 2-3 gün arası gidiyor.

Cihazı bizzat kullandım N82 öneririm.

Konu Sahibi
tesekkür ederim n82 siparis verdim yarın saat 9:30 da elimde hayırlısıyla ^^

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun doğru seçim yaptığınıza inanıyorum

Konu Sahibi
tesekkür ederim inş. dogru seçimi yapmısımdır birazdan almaya gidicem ^^

hayırlısı olsun güzel tercih kesinlikle

quantez

Üye
5 mp kamera dururken ayrıca n95 8gb ekranı itibarı ile daha büyük ve hızlı lanet olsun dostum

Tec/-/no

Üye
n82 görünüş olarak cok hoşuma gitmedi benim ama kara yine senin tavsiyem N95

vavuli

Üye
adam almış zaten telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...