N82 uygulama sorunları. ( Uygulama çalıştıramıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yilpa

yilpa

Üye
    Konu Sahibi
N82 uygulama sorunları. ( Uygulama çalıştıramıyorum)
N82'ye attığım uygulamalar,oyunlar ne uygulamalara geliyor ne de uygulama yöneticisinde gözüküyor.
Skyfire bazı uygulamalar atmıştım çalışıyordu. Sonra 9 tane daha uygulama attım. Onlar gözükmediği gibi çalışan uygulamalarımın da simgeleri gitti.
Mesela şimdi skyfire yüklemeye çalıştım tekrar. Bu sefer de tam yükleme bitecekti dosya bozuk uyarısı aldım. Halbuki dün yüklenmişti bu.
Biraz da hafıza kartımdan şüpheleniyorum. ( Şu Nokia'nın verdiği 2GB 'lik). Müzik,video,film VS. de sorun çıkarmıyor ama uygulama atınca sorunlar yaşıyorum. Sonra gitmiş müzik klasörüne de uygulamalar bulaşmış azıcık. Kartı biçimlendirmeyi düşünüyorum şimdi ama Nokia maps'in haritaları da sanırım bunun içinde ve onları kaybe m. Bilmiyorum ki haritalar geri yüklenir mi tekrar. Yeni yüklenmiş haritalar ile 3 aylık navigasyon çalışır mı ? Daha aktive de etmedim GPS'i gerçi.
Yardım edebilir misiniz? Acaba ne yapmam lazım?

--------------- Ekleme ---------------

Telefonun yazılımını Nokia Software Updater'dan yeniden yükle ile yeniledim. Hafıza kartını da biçimlendirip temizledim. Zaten GPS falan yokmuş kartta. Sorunları çözdüm kısacası. :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt