n82 im var 5800 almak istiyorum sizce takas yapayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ilginiz icin sagolun ben aldim 5800 i baya oldu hatta. pek memnun degilim ama pismanda degilim buyuk dokunmatik ekrani ve kaliteli sesi guzel bi deneyim oldu benim icin cunku cok muzik dinleyen birisiyim ve 8 gb hafizayla gelmesi gercekten guzel bisey. n82 im 10 aylikti onun uzerine 100 tl verip sifir 5800 aldim donanimsal hicbi hata yok cok sukur ama tabiki yazilimsal olarak yeni guncellemeyi beklemekteyim.. n82 mi ozlemiyor degilim kamerasini performansini falan ama muzik daha agir bastigi icin fazla pisman degilim :) nokia eger v60 la hatalari giderirse super olur telefon eksiksiz olur bence...ama eger yeni telefon alacak arkadaslarim varsa tavsiyem nokia almayin bu isletim sisteminde upgrade yapilip downgrade yapilamamasi olayi cok kotu bi eksiklik eger alacaksaniz windows mobile veya android alip istediginiz sistemi yukleyip istediginiz gibi kullanirsiniz.. sanirim cok konustum :) iyi forumlar herkese :)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
her iki telefonu 0 düşünürsek n82 çok daha iyi ama takas yapacağın 5800 la senin n82 ne durumda bunu bilemiyoruz :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
n82 yi cok temiz kullanmistim hacklemistim falan ama satacagim zaman orjinal sekilde sattim. 5800 sifir ve garantili bende alirken suphelendim acaba orjinal falan degilmi diye ama orjinal :) hicbi sorun olmadi simdiye kadar

*-king-*

*-king-*

Üye
bencede değişme kalsın sonra pişman olursun

kemal21

kemal21

Üye
sakın takas falan etme n82 çok güzel telefon 5800 seni çok sıkar sonra

--------------- Ekleme ---------------

zaten almışsın telefonu
iyi günlerde kullan
hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt