n82 im var 5800 almak istiyorum sizce takas yapayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
n82 im var 5800 almak istiyorum sizce takas yapayım mı?
arkadaşlar forumda 5800 la ilgili kimse iyi bişey söylemiyor acaba son güncellemelerle telefon düzeliyor mu onu merak ediyorum..kullananlar memnun musunuz? sizce değiştiriyim mi telefonu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence gerek yok..n82 kaliteli bir telefon..

kur

kur

Üye
AMAN HA !!!!
modu dinle forumda 5800 le ilgili problemler okadar cookki ...

zfr_1

zfr_1

Üye
Arkadaşım ben 4 aydır falan kullanıyorum 5800.ilk aldığımda telefonunda mesaj yazarken çok kasıyodu ama son güncelleme ile o sorunda kalmadı...aa bide bazen webte gezerken bi andan tarayıcı kapanıyo o kötü oluyo ama her zaman değil o da ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaklaşık 4 ay N82 kullandım 5800 da kullandım ben olsam kesinlikle değişmem..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ekran cazip geliyor ama kararsız kalıyorum... 5 mpx kameradan vazgeçmekte biraz acı :)

zfr_1

zfr_1

Üye
kamera dersen gündüz çekimi 5800 iyi sayılır ama gece çekimine berbat desek kimse itiraz etmez herhalde...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
berbat ne kelime berbat ötesi..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için genelde ilgilenen olmuyor da...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ben derimki 5800 şiddetle tavsiye ederim kendim kullandıgım gibi cevremede 3 kişiye aldırdm cok seviyorum cokta memnunum telefonumdan param olsa bir tanede sevdiğime alacam d,yorumki 5800 baska demiyorum

muhammed goksun

Üye
5800 cikti cikali 2 tane aldim ilki ekrani bozuldu yaptirdim ertesi gun sattim 2cisi ise yine ekrani bozuldu yaptirdim 3 aykullandim baktim ekran aptallasiyo n82 uzerine 120ytl aldim takasettim.size tavsiyem uzun sureli video veya internete girmeyin sarj esnasinda fazla kullanmayin isiniyo size tavsiyem...

KESTE

Üye
bence yap

ergunx

ergunx

Üye
Yapma öyle bi hata arkadaşm 5800 tam bi rezalet, performansı çok ktu arkadaşta 5230 var dokunmatigi 5800 dan çok daha iyi ayrıca ekran parlaklığı hareket sensörleri fln sürekli açık şarji iki gün gidiyor ben hepsini kapattım 5800da günde iki kez şarj ediyorm, adı var sadece bu telefonun söylendiği kadar mükemmel değil.

turgut basar

turgut basar

Üye
aman hocam 5800 alacağına dandik n82 al daha iyi bende hem n82 hemde 5800 var en iyisi n82 tavsiyem budur

mutuo

mutuo

Üye
sakin yapma.
yaparsan gecmis olsun:d:

americanboy

americanboy

Üye
ben tavsiye etmem nadir abiyi dinle n82 iyi tel 5 mega zenon flaşh ve en iyi lens o telde fm-transmitter de var yapma derim

kendal_47

kendal_47

Üye
bende n82 kullanıyorum çok iyi telefon tuşları dışında çok iyi telefon dokunmatik tavsiye etmem

okumus_43

okumus_43

Üye
Bence arkadaşlar neye göre dediğinizi daha detaylı anlatın. Anlamıyorum bende 5800 kullanıcısıyım ama bende neen bu hatalar çıkmıyor. Bence 5800 10 numara telefon kimsede birşey diyemez ses olarak eleştiriliyor yok bilmem kulaklığı düşük ses veriyomuş. Böyle diyen arkadaşlar Nokianın WH-701 kulaklığını alsınlar hoplatıyooo....:ehe

swango

swango

Üye
Düşünmen hata...internet kullanıcısı arkadaşlar kısa bi kıyaslama ve araştırma yapın derim...5800 ..N82 nin yanından geçemez...bi kez N82 çift işlemcili biri 206 mhz diğeri 300 mhz civarında...tamam tuş takımı sorunu olabilir ama kamerası bu fiyat aralığında ve serisindeki telefonlardaki en iyi kamera ve hatta 8 Mp geçinen diğer telefonlara bin basar...N82 aldığında digital kamera almana gerek kalmaz...Nokia nın orjinal Image exchange ve Photo Browsere yükleyin bakın nasıl N82 telefonunuz harikalar yaratıyo...En son olarak işletim sisteminde bile N82 önde...

americanboy

americanboy

Üye
tabiki n82

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt