n81 ses bozuk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aklidenge

Üye
    Konu Sahibi
n81 ses bozuk
ya arkadaşlar bnm telefonun (n81) sesi bozuk çıkıyo yani çok tiz çıkıyo. çift hoparlör aldım taktık düzelir diye ama yine düzelmedi müzik zevki vermiyo yani bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olun lütfennn:bilmm:bilmm

-Emre

-Emre

Üye
Fw Atmayı dene

aklidenge

Üye
    Konu Sahibi
her türlü yolu denedim yeni yazılım yükledim olmadı güncelledim olmadı format attım olmadı yardım edin lütfen :ah

Ocean258

Ocean258

Üye
ses cıkısında sorun vardır belkıde servisine bı baktırt bence..

aklidenge

Üye
    Konu Sahibi
olabilir telefoncular bile yapamıo servise götür diolar sanki garantisi varda :D

pasha14

pasha14

Üye
Garantisinin olmasına gerek yok. Servise gönder ücretini sana ödetecekler ayrıca yaptıkları garantili olacak. :hmmm

bybarlas

Üye
yardımcı olalım telefonunuzdakı hoparlorerın temas noktaları 4 adettır ılk olarak cıft taraflı bant ıle hoparlerın etrafını bantlayınız bunlar mm'lık kesımlerle yapılıcaktır tekrar telefonu toparlayınız sadece nokıa tone melodısınde test edınız dıger mp3 wav gıbı ses dızınlerının kalıtesı bu tona gore sıfır sayılmaktadır yıne sorun duzelmıyorsa sorun orta kasadakı ses cıkıslarındakı tozlanmadan yada yırtılmadan kaynaklanmaktadır bu sebeble herhangı bır dıs fırcasıyla ses cıkıslarını temızleyın sorun yınede duzelmıyorsa 3g yı kapatıp tekrar deneyın yıne duzelmedıyse nokıa servıse goturup orta kasasını degıstırmekten baska care goremıyorum ıyı paylasımlar

aklidenge

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederrim yardsımlarınız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt