n81 8gb wirelles i nerede? - motorola v360 bluetooth ile nasıl mesaj gönderilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
n81 8gb wirelles i nerede? - motorola v360 bluetooth ile nasıl mesaj gönderilir?
arkadaşlar benim n81 8gb ve motorola v360 ım var ve 2sindede sorunum var n81 de wirellesin nerde oldugunu bulmam gerek ... aradım aradım bulamadım...:agla

motorolada ise bluetooth ile mesaj gonderemiyorum notlar yoq:bilmem: nasıl gönderirim

cevaplarınızı bekliyorum

teşekkürlerr

• Beğen
Tepkiler: djaliahmet

yagizbogac

yagizbogac

Üye
ayarlardan etkin beklemeyi aç orada etkin beklemeden wlan ağlarını tara diye seçenek gelir ben 95de öyle bağlanıyorum genelde motoroladanda pek anlamam ama ayarlardan bağlantı ayarları ordan bluetooth die biryer olabilir emin değilim

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için teşekkürler ama demek istediğim o değil wi-fi teledon üzerinde nerede sagında solunda anlatabildim heralde

yagizbogac

yagizbogac

Üye
hmm evet anladom ben n95 kullanıyorum n95de tam fotoğraf çekme tuşunun orada sen en iyisi telefonla gelen klavuzlara bak orada yazıyor neyin nerede olduğu :)

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
ok tesekkur ederim kitapçıkta kameranın üstünde dior yani kapatma tuşunun altında olarak gosteriom motorolaya bir çözüm varmı arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt