N81 8Gb Hafıza Dolu Uyarısı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poxx

Poxx

Üye
    Konu Sahibi
N81 8Gb Hafıza Dolu Uyarısı ?
Selamın Aleyküm

Arkadaşlar , hertürlü sorunuma Maxicep'te cevap buluyorum , bunun için öncelikle bir teşekkür ediyim :)

Şuan ki , sorunum şöyle birşey : telefonum n81 8gb yani hafızası oldukca çok olan bir telefon.Ama geçen gün hafıza dolu uyarısı almaya başladım , yeni gelen mesajları göstermiyor felan..Biraz forumda araştırma yaptığım halde cevap bulamadım , bu yüzden konu açma gereği duydum. Ne yaptın da böyle oldu derseniz anlatıyım ,

Çok mesaj birikmişti , bende hepsini işaretledim siliyordum gelen kutusu silindi bi silme işlemi bitince çok yavaşlar benim telefon , gönderilenlere geldim ve hepsini işaretleyip sil dedim.. çok kastı , bende üst taraftan kapatmaya çalıştığım halde kapanmadı ve arkadan pilini çıkartarak kapattım..Hemen açtım ve direk ekrana hafıza dolu uyarısı gelmeye başladı .. Gönderilen kutusuna baktım , ve mesajların hepsi silinmişti .. ama galeriye girerken , oraya girerken buraya girerken hep hafıza dolu diyor ve yeni mesaj gelmiyor..Bu arada , telefonun hafıza kartını biçimlendirdiğim halde aynı hatayı almaya devam ettim..

Bunun üzerine bir Türkcell bayiğine gönderdim (nokia bayiği yok buralarda) ve 30 lira gibi para söylediler..bende telefonu geri çağırttım..bunun sebebi ise , bir arkadaşım da aynı şekilde bir sorun yaşamış ve maxicep ten bir kod bulup telefonu formatlamış düzelmiş..Aramalarım sonucunda format kodunu bulamadım..Acaba format kodunu verebilirmisiniz..

Veya daha farklı bir çözümü varsa onu alıyım .. Ancak 30 lira verilcek birşey olduguna kesinlikle inanmıyorum..

Dib not : Biraz önce türkcell bayiği ile konuştum , yapcakları işlem "format atmak" olucakmış.. yani galiba sadece format kodunu verirseniz bu iş çözülür..

Açıklayıcı ve akıcı yazmaya çalıştım..yanlış yazdıysam , özür dilerim..

--------------- Ekleme ---------------

Hiç cevap yok :(

futbol123

futbol123

Üye
Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve açma kapama tuşuna basın nokia yazısı çıkınca bırakın format başlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt