Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N81 8GB upgrade sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacimurat84
Üye
Konu Sahibi
N81 8GB upgrade sorunu
slm ben N81 8Gb aldım ama versiyonu eski
sürüm 11.0.045 yazıyo
yeni sürüm 21.0.010 diyor
güncelleme sırasında usb baglantınız kesildi diyor pc suite
güncellemeyi iptal ediyor napmam gerekir
slm ben N81 8Gb aldım ama versiyonu eski
sürüm 11.0.045 yazıyo
yeni sürüm 21.0.010 diyor
güncelleme sırasında usb baglantınız kesildi diyor pc suite
güncellemeyi iptal ediyor napmam gerekir
Kardeş eğer hala problemini çözemediysen sana iki tavsiyem olacak.önce pc süiti kaldır ve son sürümünü tekrar yükle,sonrada cihazına mümkünse hard format at.eminim bu hatayı vermeyecektir.kolay gelsin
Kardeş eğer hala problemini çözemediysen sana iki tavsiyem olacak.önce pc süiti kaldır ve son sürümünü tekrar yükle,sonrada cihazına mümkünse hard format at.eminim bu hatayı vermeyecektir.kolay gelsin
Programın kendisi güncellemeyi iptal ettiğindendir herhalde.yoksa tabiiki dediğiniz durum oluşurdu..
kaan0
Üye
eğer hala oradaysan kesinlikle vazgeç güncelleme güncel sürüm ve v11 arasında hiç bir fark olmadığı gibi güncel sürümde istediğin programları yükleyemez ve teli hackleyemezsin...
hacimurat84
Üye
Konu Sahibi
hard format nasıl atılır bilmiyorum ama ben pc suittin son surumunu kullanıyorum saten
ama eski sürüm kullanırsam bi farkı olurmu yeni sürüm arasında ne farklar oluyor
hacimurat84
Üye
Konu Sahibi
vaz getim saten hard formatta atım son sürümüde yüklüyom ama olmuyor
bide soru sorcaktım ama buraya yazırlırmı bilmiyom bi türlü hackleyemedim diyazı yardımcı olcak birini biliyomusunuz
Godfather
Üye
secman ile hackledim n81 8gb mi ve usb bağlantısı kesildi diğebilir zaten hatta bu yazıyı nokia sofware updaterdede yazıyor...