N81 8GB upgrade sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacimurat84

Üye
    Konu Sahibi
N81 8GB upgrade sorunu
slm ben N81 8Gb aldım ama versiyonu eski
sürüm 11.0.045 yazıyo
yeni sürüm 21.0.010 diyor
güncelleme sırasında usb baglantınız kesildi diyor pc suite
güncellemeyi iptal ediyor napmam gerekir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm ben N81 8Gb aldım ama versiyonu eski
sürüm 11.0.045 yazıyo
yeni sürüm 21.0.010 diyor
güncelleme sırasında usb baglantınız kesildi diyor pc suite
güncellemeyi iptal ediyor napmam gerekir
Kardeş eğer hala problemini çözemediysen sana iki tavsiyem olacak.önce pc süiti kaldır ve son sürümünü tekrar yükle,sonrada cihazına mümkünse hard format at.eminim bu hatayı vermeyecektir.kolay gelsin

eminmeo

eminmeo

Üye
Kardeş eğer hala problemini çözemediysen sana iki tavsiyem olacak.önce pc süiti kaldır ve son sürümünü tekrar yükle,sonrada cihazına mümkünse hard format at.eminim bu hatayı vermeyecektir.kolay gelsin
evet bu sorunu düzeltecektir

GrabellA

GrabellA

Üye
allahtan cihaz servsilik olmamıuş normalde kullanılmayacak duruma gelio bildiğim kadarıyla bu durumda

Esendağlı

Esendağlı

Üye
allahtan cihaz servsilik olmamıuş normalde kullanılmayacak duruma gelio bildiğim kadarıyla bu durumda
Programın kendisi güncellemeyi iptal ettiğindendir herhalde.yoksa tabiiki dediğiniz durum oluşurdu..

kaan0

kaan0

Üye
eğer hala oradaysan kesinlikle vazgeç güncelleme güncel sürüm ve v11 arasında hiç bir fark olmadığı gibi güncel sürümde istediğin programları yükleyemez ve teli hackleyemezsin...

hacimurat84

Üye
    Konu Sahibi
hard format nasıl atılır bilmiyorum ama ben pc suittin son surumunu kullanıyorum saten
ama eski sürüm kullanırsam bi farkı olurmu yeni sürüm arasında ne farklar oluyor

hacimurat84

Üye
    Konu Sahibi
vaz getim saten hard formatta atım son sürümüde yüklüyom ama olmuyor

bide soru sorcaktım ama buraya yazırlırmı bilmiyom bi türlü hackleyemedim diyazı yardımcı olcak birini biliyomusunuz

Godfather

Godfather

Üye
secman ile hackledim n81 8gb mi ve usb bağlantısı kesildi diğebilir zaten hatta bu yazıyı nokia sofware updaterdede yazıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt