N81 8GB ısınma normal mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

potamya

Üye
    Konu Sahibi
N81 8GB ısınma normal mi ?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Çok güzel bir site.Benim problemim ( daha doğrusu ben problem olduğunu düşünüyorum ) n81 ' imi aktif bir şekilde bir müddet kullandığımda ( wi-fi , oyun ,arama ) telefonun batarya kısmında farkedilir bir ısınma oluyor.Öyle çok çok sıcak değil ama elle farkedilebiliyor.
Bu telefonu kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

maki20

maki20

Üye
ben n81 8gb kullanıyorum 1 yıldır sadece uzun süreli video izlediğim zaman oluyor aradan 1 saat falan geçtiği zaman çok az ısınıyor öteki türlü hiç olmadı ısınma

potamya

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler cevabın için.Çok çok aşırı bir ısınma olmuyor zaten ama 5-10 dakika kullanmak hafif ısınmasına yetiyor. Zaten telefonu aldığım yere değiştirilmesi talebiyle gönderdim.Bunun serviste arızanın onaylanmasıyla mümkün olabileceğini söylediler kabul ettim.Şimdi bekliyorum.Ama beni uğraştıracaklara benziyorlar.Ayrıca Genpa ' ya gönderdim telefonu.Acaba bu şikeyeti olan başka arkadaşlar var mı ?

hdr...

hdr...

Üye
önemli birşey deildir arkadaşım o elinde tutunca bile ısınıyo zaten merak etme bişe olmaz telefonuna :)

potamya

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ettim.Umarım öyle olur :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bende E71 kullanıyorum. Aynı sizin gibi 5 - 10 dakika kullandıktan sonra ısınıyor. KVK da çalışan bir akrabam var ona sordum normal dedi.

potamya

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler cevabınız için.Bir de wi-fi kullandığımda şifresiz ağlara bağlanabiliyorum ama şifreli ağlarda şifreyi doğru yazmama rağmen genelde sunucu bulunamadı veya başka hatalarla karşılaşıyorum.Bunu nasıl çözebilirim?

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu sorunla ilk zamanlar bende karşılaştım. Şöyle çözebilirsiniz. WLAN ağları taraması yaptıktan sonra bulunan bir ağa bağlanırken, .... konumuna bağlan yerine, web tarama başlat seçeneğini seçin. Ben böyle yaptıktan sonra sorunum çözüldü.

potamya

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın...

khytr89

khytr89

Üye
Siz n81 deki ne ısınma diyosanız 5300 a yanıyor dersiniz :D

potamya

Üye
    Konu Sahibi
Bana normalmiş gibi gelmedi ya.Neyse normal olduğuna göre sorun yok =) Teşekkürler tekrar...

Symbiont

Üye
n95 min bataryası yarattığı ısıdan şeffaf çizilme önleyiciyi eritti (kapağa yapiştı)
Nasıl Yaptım
Şarjda İken
Wi-Fi İle 300 Mb Lik download
+
asphalt 4 3d hd
+
rotate me
+
Son Noktayı
google Maps Koydu

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
olur arkadaşım öyle kafana takma benim e50 de 1 saat oyuna ısınıyor

--------------- Ekleme ---------------

tabikide sarjdayken

elive

elive

Emekli Yönetici
bendede n82 var dediğiniz gibi çogu işlem aktif oldugunda ısınma hissedilebiliyor.. bende sordugum kişilerden normal yanıtını aldım..

GrabellA

GrabellA

Üye
kesinlikle normal tüm telefonları elinde tutuncada hafif ısınma oluyo belki o ısınma elle kavramandan bile olabilir müzik dinlediğinde yada video vb batarya normalden fazla kullanıldığı için güç tüketimi arttığı için batarya biraz ısınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt