canberk35
Üye
Kulaklığı al, tuş takımını kasayı değiştir ,Schumici arkadaşımın belirttiği programları bul,bi de versiyon güncelleme yap n73 me sahibisin bi de unutmadan n73 teki o tuştaki işareti yok et nota işareti koy aynısı olsunn73 me nin n73ten farkı dahili modeme sahip olması, melodi programlaması olması ve Adobe Photoshop Album Starter Edition programına sahip olması. ama bana göre en önemli farkı verilen kulaklık. zaten ekstradan çıkan parayıda onun için alıyo hemde fazlasıyla. o yüzden n73 alıp sonradan me kulaklığı almak keseye daha hesaplı geliyo
valla bana n73 me den sadece kulaklığı verin gerisini kim alıyosa alsın ben sadece kulaklığı istiyorumKulaklığı al, tuş takımını kasayı değiştir ,Schumici arkadaşımın belirttiği programları bul,bi de versiyon güncelleme yap n73 me sahibisin bi de unutmadan n73 teki o tuştaki işareti yok et nota işareti koy aynısı olsunAma tuş harici yapılamayacak şeyler değil tercih meselesi ama orjinalden şaşmayalım Hı bi de hafıza kartı var onu da yükseltcen bildiğim n73 le 1 gb veriolar yetiosa sen bilrsin aldığım zaman bu farklar vardı Tercih sizin . . .
yok artık daha nelerN81 tavsiye ederim şahsen kullanıyorum çok memnunum telefonda hız dersen N73 e beş basar 2gb hafıza kartı var banamısın demiyor tak bakalım N73 e 2gb hafıza kartı bi doldur ne oluyor bak gör.2mpixel kamera gayet ii daha iyi fotoğraf çekmek istiyosan git fotoğraf makinası al.Elime geçen tüm N73 lerde data kablosu bağlantı sorunu vardı,joistik berbat vs vs
ya uydurmayın ya bnde 2 gb nin 1.9 u dolu yok kasma fln tel boşken nasılsa halen aynıN81 tavsiye ederim şahsen kullanıyorum çok memnunum telefonda hız dersen N73 e beş basar 2gb hafıza kartı var banamısın demiyor tak bakalım N73 e 2gb hafıza kartı bi doldur ne oluyor bak gör.2mpixel kamera gayet ii daha iyi fotoğraf çekmek istiyosan git fotoğraf makinası al.Elime geçen tüm N73 lerde data kablosu bağlantı sorunu vardı,joistik berbat vs vs
valla bana n73 me den sadece kulaklığı verin gerisini kim alıyosa alsın ben sadece kulaklığı istiyorum
gördün mü ki sen n73 ü 2gb lı haliniN81 tavsiye ederim şahsen kullanıyorum çok memnunum telefonda hız dersen N73 e beş basar 2gb hafıza kartı var banamısın demiyor tak bakalım N73 e 2gb hafıza kartı bi doldur ne oluyor bak gör.2mpixel kamera gayet ii daha iyi fotoğraf çekmek istiyosan git fotoğraf makinası al.Elime geçen tüm N73 lerde data kablosu bağlantı sorunu vardı,joistik berbat vs vs
ii aferin sana n73 ü bi güzel aşalamışsın adam n81 in daha yüksek sesi var dedi ya inanamıyorumn81 e laf söylemeyin sizin n73 leriniz kablosuz ağlara bağlanıyo mu? Atanmış oyun tuşları var mı? bi de ses konusunda n73 le n81 i karşılaştırdım ben n81 inki deha dengeli ve yüksek geldi n73 ün hoparlörlerinin yerleri bile bi tuhaf biri altta biri sağ üst tarafta gelelim 2gb hafıza kartı konusuna ben bi 2gb bi de 512 mb lik kart kullanıyorum kuzenimin n73 üne benim kartı taktım veee ne oldu dersiniz telefon kilitlendi sonra batarya'yı çıkarmak zorunda kaldık. telefon gelen msjlara 5dk da giriyo n81 hız olarak bence çok iyi (n81 i hız olarak 6600, 6630, n73, n70, ve n95 le karşılaştırdım n95 hariç hepsi n81 den yavaştı) bi de n73 çülere bekleme süresini sorcam n81 inki 17 gün n73 ün ki?
aha aha aha n73 e dil uzatan telefona da bakın n81 daha ne olduğu belirsiz tanınmamış kıtipiyoz 2 mp kameralı gelmiş n73 e ne diyor bi kere senin kuzenin telefon hafızasını sonuna kadar doldurdu ise 2 gb ben olsam bende kaldırmam helal olsun o telefona iyi isyan etmişn81 e laf söylemeyin sizin n73 leriniz kablosuz ağlara bağlanıyo mu? Atanmış oyun tuşları var mı? bi de ses konusunda n73 le n81 i karşılaştırdım ben n81 inki deha dengeli ve yüksek geldi n73 ün hoparlörlerinin yerleri bile bi tuhaf biri altta biri sağ üst tarafta gelelim 2gb hafıza kartı konusuna ben bi 2gb bi de 512 mb lik kart kullanıyorum kuzenimin n73 üne benim kartı taktım veee ne oldu dersiniz telefon kilitlendi sonra batarya'yı çıkarmak zorunda kaldık. telefon gelen msjlara 5dk da giriyo n81 hız olarak bence çok iyi (n81 i hız olarak 6600, 6630, n73, n70, ve n95 le karşılaştırdım n95 hariç hepsi n81 den yavaştı) bi de n73 çülere bekleme süresini sorcam n81 inki 17 gün n73 ün ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?