Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N80 ve N95 İnternet Telefonu Ayarları
Sponsorlu Bağlantılar
0741
Üye
ben wirofona kayıt oldum. sizin tarif ettiğiniz şekilde ayarladım ama olmadı sürekli wlan kapsama alanı bulunamadı diyor halbuki modemin yanında duruyorum. telefonumun markası e65.. bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
elitel7979
Üye
merhaba arkadasim ayni sorun bendede oluyor yardimic olurmusun [email protected] mesaj atarsan cok momnun kalirim.tesk simdiden
Paylaşım fevkalade inceleyeceğim umarım bir faydası olur paylaşımlarınızın devamını dilerim.
debiann
Üye
sessizben
Üye
iyi akşamlar bende çin malı n 95 var telefonun ses ayarlarını yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
iyi akşamlar bende çin malı n 95 var telefon ses ayarlarını yapmak istiyorum ama birtürlü yapamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim benim m.s.n [email protected]
GhostMahir
Üye
arkadasım bu kesilen ücret arama yaparken internete baglandıgı icinmi kesiliyor? Sormamın nedeni benim internet aylık sınırsız paket vodafon eger net bedeli ise bedawa konusabilirim yani?
ta1fl
Üye
Benim amacım nokia n95 ile sip ayarlarını girip gprs üstünden dsl e bağlı linksys voip cihazı ile konuşmak
bunu böyle direk bir sekilde yapabilirmiyim yoksa sip server mı kurmam lazım ,