N80 ve N95 İnternet Telefonu Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

0741

Üye
ben wirofona kayıt oldum. sizin tarif ettiğiniz şekilde ayarladım ama olmadı sürekli wlan kapsama alanı bulunamadı diyor halbuki modemin yanında duruyorum. telefonumun markası e65.. bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

elitel7979

Üye
merhaba arkadasim ayni sorun bendede oluyor yardimic olurmusun [email protected] mesaj atarsan cok momnun kalirim.tesk simdiden

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadasim. bende nokia n81 8 gb .bir turlu ayarlaini yapamadim.bana yardim edersen cozum uretebilrisen..voip saticisiyim 5 evroluk kontur yuklerim sana.yardimlarini bekliyorum
[email protected]

SaGa21

Üye
Paylaşım fevkalade inceleyeceğim umarım bir faydası olur paylaşımlarınızın devamını dilerim.

debiann

Üye
:ehe

sessizben

Üye
iyi akşamlar bende çin malı n 95 var telefonun ses ayarlarını yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

iyi akşamlar bende çin malı n 95 var telefon ses ayarlarını yapmak istiyorum ama birtürlü yapamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim benim m.s.n [email protected]

GhostMahir

GhostMahir

Üye
arkadasım bu kesilen ücret arama yaparken internete baglandıgı icinmi kesiliyor? Sormamın nedeni benim internet aylık sınırsız paket vodafon eger net bedeli ise bedawa konusabilirim yani?

ta1fl

Üye
Benim amacım nokia n95 ile sip ayarlarını girip gprs üstünden dsl e bağlı linksys voip cihazı ile konuşmak

bunu böyle direk bir sekilde yapabilirmiyim yoksa sip server mı kurmam lazım ,

Üst Alt