N80 ve N95 İnternet Telefonu Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

MOKIA

MOKIA

Üye
    Konu Sahibi
N80 ve N95 İnternet Telefonu Ayarları
Sn.Arkadaşlar
artık internet üzerinden türkiye ve cep telefonları çok ucuza aranabiliyor. herhangibir voip hizmeti veren siteye üye olup aşağıdaki ayarları yapıp telefonunuzu internet telefonu olarak kullanabilirsiniz.

Örnek olarak Lowratevoip'e kaydolalım.
Lowratevoip'e kayıt oluyorsun. kullanıcı adı ve şifre alıp 10Euro kredi alıyorsun.Sonra n80 veya n95'in sip ayarlari bölümünden aşağıdaki ayarları yapıyorsun.

Profil ismi : Lowratevoip
hizmet profili : IETF
varsay.erişim nok. : (bağlanacağın wlan adı)
genel kullanıcı ismi : kullanıcı adı[email protected] (kayıt olunca başına sip: gelecek)
sıkıştırma kullan : hayır
güvenliği kullan : hayır
yakın kopya sunucusu
yakın kopy.sun.adr. : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
güvenlik etki alanı : lowratevoip.com
kullanıcı ismi : (Lwrtvp'ten aldığın kull.adın)
şifre : (Lwrtvp'ten aldığın şifren)
gevş.yönlen.izin ver : evet
aktarım türü : UDP
bağlantı noktası : 5060
kütük sunucusu
kütük sunucusu adresi : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
güvenlik etki alanı : lowratevoip.com
kullanıcı ismi : (lwrtvp'ten aldığın kull.adı)
şifre : (lwrtvp'ten aldığın şifre)
aktarım türü : UDP
bağlantı noktası : 5060

tüm bunları eksiksiz yaptıktan sonra sip ayarlarının hemen altındaki internet telefonu bölümüne gir.
seçenekler-yeniprofil-sip uri seçin'de kaydettiğin profili seç. (yani internet telefonuna girince profil adı Lowratevoip, sip profilleride seçtiğin sip uri işaretli olacak.

kullanmak için bekleme moduna dön. örn: 02127778899 yaz ve seçenekten internet aramasını seç.Göreceksinki aradığın numaranın devamı [[email protected]] yazacak ve pil göstergesinin yanında minicik dünya ve üzerinde telefon işareti çıkacak.
Lwrtvp.'te sabitleri cepten 17000TL ye, cepleri 171.000TL ye arayabilirsin
güle güle kullanın
tecrübelerinide bizimle paylaşırsan seviniriz.

• Beğen
Tepkiler: mehmetcem69, anl_tr ve pataküte

gorkemmm

Üye
ücretlendirmeyi nerden ögrendin? ben kontor aldim telefonumu da yapilandirdim. ama dk/0.05€ dio ve bu telekomla aynı ücret. bilmedigim bişey mi var =)

venusutarit

venusutarit

Üye
İyi uğraşmışsın arkd sağol

crazy_hoo

crazy_hoo

Üye
ee bunu yapınca nolcak ki???

4183812

Üye
şu ayarları 1 aydır yapamıyorum adım adım bilen varsa lütfen yazsın e65 için hepsini yaptım yinede bağlanamıyorum

4183812

Üye
haydi arkadaşlar yokmu bilen E65 SİP AYARLARINI.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
teşekkürler

zalatoy

Üye
ustat ben taptım arama yapıyor ama karşıdan ses gelmıyor neden acaba

cs1453

cs1453

Üye
bu hizmeti sınırlıda olsa beleş veren yokmu yaww:(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekürler

kartalbey39

Üye
ben senin dediğin gibi yaptım ama bağlatı hatası diyor ve sonuc yok tel n95 ayrıca lowratevoip e üye oldum ve 1 aylık bedavam davar ama birtürlü yapamadım siz yaptınızmı acaba yaptıysanı yardımcı olursanız sevinirim.

sametugba

sametugba

Üye
işte bu çok güzel :) teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
her yeni kullaniciya 15 dakikadan 1 saat beles veriyor.ac ac kullan

all 2

Üye
tesekkur ederim cok isime yaradi ama bir sorum olasak
ben bu sekilde aradigim zaman tarsi tarafta arayani gizli numara yaziyo benim numarayi burada gosterttiremezmiyiz acaba

karel23

karel23

Üye
bütün denilenleri eksiksiz yapmama ragmen internet aramsı yapacagım zaman (internet araması yapmak için wlan kapsama alanı yok normal sesli arama yapılsınmı? diyor)fakat fring de kullanabiliyorum

pataküte

Üye
merhabalar arkadaşım;
bu kadar açıklamalı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ancak dediklerinizi harfiyen yapmama rağmen wlan kapsama alanı yok gibi bir yazı çıkıyor. bu neden olabilir?

--------------- Ekleme ---------------

seçenekler-yeniprofil-sip uri seçin'de kaydettiğin profili seç. (yani internet telefonuna girince profil adı Lowratevoip, sip profilleride seçtiğin sip uri işaretli olacak.

YUKARIDA SENİN BİLGİ VERDİĞİN YAZIDAN ALINTI YAPTIM. SİP URİ NE DEMEK? URİ DİYE BİR ŞEY YOK BENİM TELEFONUMDA. TEŞEKKÜRLER...

linüx

Üye
bu hizmeti sınırlıda olsa beleş veren yokmu yaww:(
var olamzmı 1 degil birkaç tane ben kullanıyorum mesela rusyadaki arkaşlar için sip ayarlarına gelince en güzeli fring diye bi program var hem çet üzerine aklına ne gelirse var msn sesli görüşme ayarları ise çok basit
ben sip poivy yi kullanıyorum türkiye içi kredi alırsan 3 ay boyunca bedava digerleri ücretli cep telefonlarıda dakikası 0.8 yuro 168 binlira veya kuruş
ama sip konusunda bi konuda ben açabilirim

thehallowman

Üye
Çok iyi olmuş sağolasın..
Gerçi fring ile bu kadar uğraşmaya gerek te kalmıyo. kullanıcı ismi ve şifre ile halledebiliyorsun tüm bu işlemleri.

linüx

Üye
evet arkadaşlar sip ayarları konusunda bende basarılı olmadaım ama fring ile bunu basardım ayarlar daha basıt ve kolay

all 2

Üye
Tesekkurler n95 icin sip ayarlarini yaptim cok guzel calisiyo ama bir problemim var
n95 den aradigim zaman karsi tarafa numara gozukmuyor veya yanlis mumara gozukuyor
daha onceden pc den caller ID den tanitmis oldugum numarayi gosterttiremezmiyim ?

Üst Alt