n80-e65

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
n80-e65
arkadaşlar uygun fiyata n80 yada e65 arıyorum ancak aradığım cihaz genpa yada kvk garantili olmak zorunda kutu içeriği kutusu olmak zorunda mümkünse gümüş renk olursa iyi olur ama siyahta olabilir garanti belgesi ve faturası kesinlikle olmalı ve kaşeleri tam olmalı görüşmeleri de pm den yapabiliriz...

odemir78

Üye
Merhaba, eğer hala düşünüyorsan elimde N80i var altivi den aldım, kutusunu açmadan satıyorum. ilgilenirsen acele cevap bekliyorum, telefonu istanbula getirebilirim elden teslim,fiyatı 620 ytl takas yok. garantili faturalı.

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
kvk lı mı? alım tarihi ne zaman? satım nedeni nedir? renk nedir? garantisi ne kadar kaldı (1 yıl mı iki yıl mı?)? yani geniş bilgi verirsen iyi oılur:oke:

odemir78

Üye
telefon KVK dan garantili, 2 yıl, yeni aldım eylül başında, kutusu açılmadı henuz, satmak için aldım nedeni bu, rengi siyah. faturası da var benim adıma, telefonu satın alırsan onu da vericem sana, garanti için gerekmiyor aslında direk imei numarasından takip ediyolar. dediğim gibi sıfır telefon kutusu açılmadı daha ilk sen açacaksın. Bu şekilde çok telefon sattım, n80i de bunlardan biri. dün da e65 sattım bir tane. eger nokia istiyorsan fiyatı sıfır KVK garantili bir telefon için çok uygun.

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
aldım bile :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...