N80 e nasıl hard format atarım

Sponsorlu Bağlantılar

consata

Üye
arkadaslar hard format attıktan sonra neden güvenlik kodu istiyo ki benim amacım zaten güvenlik kodunu bulmak teli delirtti beni

crimerdarling

Üye
benim N80 in güvenlik kodunu unuttum nasıl kırabilirim kodu ?

shenwa

Üye
bnde n80 kullanıcısıyım (3) (*) (yes) (açma/kapama) tuşuna basılı tutun telefon kapalıyken ancak nokia yazısı gidene kadar arkadaşım ben çok aTTm şahsen garantisini veriyorum

mustafa078

Üye
Cihazınız kapalı ve Şarjı Yarıdan Fazla iken (*) (Yes) (3) (Açma /Kapama) Tuşlarına Basılı Tutarak Açın
Nokia Yazısını Görene dek Tuşları Bırakmayın İşlem Sonucunda Cihazınıza Hard Format Atılmış Olacak.

teşekkürler kardeşim işe yaradı ama güvenlik kodunu bulabilmek için ben format atmıştım ama yine güvenlik kodu 12345 olmadı

ilhann3535

Üye
slm arkadaşlar n82 telim kafayı sıyırdı actığım gibi kendiliğinden tuşlara basılıyomuş gibi işlem yapıyo format atmam gerekli heralde ama *3yes acma kapama yemiyo ne yapabilirm.yardım bekliyorum..

kardeleyn92

Üye
slm acil yardıma ihtiyacım var n80 kullanıcısıyım telefonumun ekranı bozuld renkten renge giriyor ekranın yarısını göstermiyor hard forat attm olmadı başka ne yapbilrim yardım edin lütfen

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek kimse yok mu?

e.etoo

e.etoo

Üye
slm acil yardıma ihtiyacım var n80 kullanıcısıyım telefonumun ekranı bozuld renkten renge giriyor ekranın yarısını göstermiyor hard forat attm olmadı başka ne yapbilrim yardım edin lütfen

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek kimse yok mu?
ekran filmin kırılmıştır arada beyaz ekran geliyormu sürgüyü açıp kapatırken

Takipçi Satın Al

Üst Alt