N80 e nasıl hard format atarım

Sponsorlu Bağlantılar

SnLdR

Üye
    Konu Sahibi
N80 e nasıl hard format atarım
n80 e nasıl hard format atarım. tamamen formatlamam lazım acele cavap pelass

• Beğen
Tepkiler: crimerdarling

Nazy

Nazy

Üye
Cihazınız kapalı ve Şarjı Yarıdan Fazla iken (*) (Yes) (3) (Açma /Kapama) Tuşlarına Basılı Tutarak Açın
Nokia Yazısını Görene dek Tuşları Bırakmayın İşlem Sonucunda Cihazınıza Hard Format Atılmış Olacak.

SnLdR

Üye
    Konu Sahibi
abi atmıyor mesele burda atmıyor dırek acılıyor dedıgınız seylere bastım atmıyor

Nazy

Nazy

Üye
*#7370# Tuşlarını denedinizmi?

Tuşların Hepsine Basılı Tuttuğunuzdan eminmisiniz.
Varsa Hafıza Kartını Çıkarınız.
Format Atmayı Gerektiren Durum Nedir?

SnLdR

Üye
    Konu Sahibi
ben tam format atmak istiyorum . mesajlar ç.ok geç gidiyor baya bir cnaım sıkıldı donuyor ekran format atmak istiyorum dediğiniz n80 e olmuyor sanırım başka birşey olmalı

Nazy

Nazy

Üye
Ozaman Başka Birinin Yardımını Beklemenizi Tavsiye Ediyorum
Format Atmamış Olması İlginç Bir DUrum:bilmm

harley39

Üye
bendede b80ie var tam format attın sanırım ben x3yes açma kapama yaptım telefon yeniden açıldı daha sonra *#7370# yaptım telefon kapandı tekrar açıldıgında şehir falan girdim benim sorunlarım düzeldi

hamdicap

Üye
Cihazınız kapalı ve Şarjı Yarıdan Fazla iken (*) (Yes) (3) (Açma /Kapama) Tuşlarına Basılı Tutarak Açın
Nokia Yazısını Görene dek Tuşları Bırakmayın İşlem Sonucunda Cihazınıza Hard Format Atılmış Olacak.

teşekkürler kardeş süpersin... :sukur::heyo::yuru:oke:

eQooo

eQooo

Üye
e serisi atmıyor ama n serisi hard format atılıyor diye biliyordum olmamamsı ilginççç....

deltium66

deltium66

Üye
saolasın ben yaptım açılışta şehir sordu dil ingilizceydi tr yaptım sorunsuz.... n80ie

tazmanyacana

Üye
arkadaş yanlış anladı herhalde
ben bütün tuşlara aynı anda basılı tutacan diye biliyorum ama bendemi yanlış anladım acep

ankaralılaz

ankaralılaz

Üye
( * 3 acma kapama tusu) bende olmuyor bu hard formatın baska yolu yokmu arkadaslar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
( * 3 acma kapama tusu) bende olmuyor bu hard formatın baska yolu yokmu arkadaslar

telefon kapalıylen aynı anda basılı tutman gerekiyor basıp çekme --- birde şarjın tam dolu olsun tavsiye hafızakartını çıkart

ankarali6600

ankarali6600

Üye
kardeşim n80 e yada diğer işletim sistemlerine bu format şekli uygulanıyor.çok mantıklı bişey çünki insan telefonun dilinden anlaması lazımki onunla konuşabilmeliki o telefonu kullanırken zevk alsın...herkeze hayırşlı günler..

cs1453

cs1453

Üye
lann80de fard format falan yok deli oldum iice

crimerdarling

Üye
çok saol işe yaradı :oke:

devran85

devran85

Üye
birde arkadaşlar n80 zaten yavaş bir telefon

pozitivexx

Üye
teşekkürler işime yaradı. makina kendi kendine internete bağlanıyordu, sanırım crackten sonra oldu. şimdi deneyecem düzelmiş mi.. düzelmiş se cevap yazmayacam :) kolay gelsin teşekkürler

sakarakın

Üye
*3medya tus ac kapa tusu dene

Takipçi Satın Al

Üst Alt