EsEsLi26es
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler yaptım ama oyunlara girerken close some applications and rety starting the game (error-100002) diye bir hata aldım napmam lazım
bnm n80 file corrupted yani dosya bozuk diyo n-gage nin pro.suna teli hackledim ama sorun yok olmadı
aga istek üstüne crcklemeyi onlatabilirim demişsin bi zahmet anlatırmısın yada anlatılan bi yer varsa link verirmisin...
N80 almayı düşünüyorum zatenFikrimde iyice kararlılaştım
kardes dosya bozuk dio bnde
ßazıları hata Verio Arkadaslar Tskler..
kardes telefon hackleme yazmıssın bu sertifika almamı ya bn tel hacklemeyi bilmiyorumkonuda yazanları tek tek yaptığına eminsen bu uyarıyı almaman gerekiyor. Eğer her adımı tek tek uyguluyor ve bu htayı alıyorsan hata veren dosyayı tekrar indirmeyi bir dene internetten hatalı inmiş olabilir.
Binlerce kişi kurulum yaptı bu dosyalar ile hata olma ihtimali yok
telefon hackleme yazmışsın bu sertifika almamı? deilse ben tel. hacklemeyi nasıl yapcam (forumda bulamadım)konuda yazanları tek tek yaptığına eminsen bu uyarıyı almaman gerekiyor. Eğer her adımı tek tek uyguluyor ve bu htayı alıyorsan hata veren dosyayı tekrar indirmeyi bir dene internetten hatalı inmiş olabilir.
Binlerce kişi kurulum yaptı bu dosyalar ile hata olma ihtimali yok
kardes telefon hackleme yazmıssın bu sertifika almamı ya bn tel hacklemeyi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?