N80 alacağım uzmanlar bir baksa...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnLdR

Üye
    Konu Sahibi
N80 alacağım uzmanlar bir baksa...!
merhaba arkadaşlarım bugun N80 alıyorumda wireless felan var telefon sıfır acaba ne yüklememmi tavsiye edersiniz
1. güvenlik için
2. msn için
3.bluetooth hack için
4.ve bilmediğim diğer şeyler ne olursa olur ama telefonu sağlam bir hale getirmem lazım
5. ha bide wirelesss i kuvvetlendirmek için birşeyler varsa onlarda olur saygılarımala koLay gelsin

buraq24

Üye
kardeş benim var cepte msn yükledim onun haricinde başka program yüklemedim çünkü telefon istemiyor gerek duydurmuyor insana ben rahat 2 senedir kullandım o şekilde ve şuanda da öyle devam ediyor

Taha_86

Üye
1-Kaspersky antivirus yükleyebilirsin
2-Turbo msn hem wireless için hemde gprs için ideal ve uyumlu
3-Bluetooth hack'ten kasıt yardımcı olamayıcağım.
4-Kişi zevklerine göre değişir bu söylediğin şey misal ben telefonumu alır almaz opera,xplore,jukebox,turbo msn yükledim daha fazlası benim için gerekmiyor.
5-Wlan Wizard programını yüklemelisin hemen (eğer internet edition almıyorsa) birde piyasa gezen bir kaç program ve teknik var wireless'ı güçlendiren ne derece sağlık ve verimli orasıda muamma..

SnLdR

Üye
    Konu Sahibi
ya abilerim wireless ücrete tabi diyorlar doğrumu birde kullandığın hattın izin vermesi gerekiyormuş bizim universitede bedava wireless var şimdi ben ordan sınıftayken bedava msn e bağlanamıycam mı . illa avea ya para mı vermem gerek yada böyle birşey var mı

Taha_86

Üye

Hayır yok öle bişi , Wireless olan her yerden msn ve sitelere girebilirsin.Ücret felan ödemiyorsun wireless ile bağlanırsan onlar gprs üzerinden bağlanırsan geçerli.

4b3n

Üye
belki her telefonda olmuyodur ama 2 arkımda n80 war gonderilen msjlar 5dknın altında iletilmiyo :S

1980ece

Üye

güvenlik için kaspersky
msn için windows live mesenger
ayrıca mp3 ,video oynatıcı olarak core codec player yükle hemen hemen herşeyi oynatıyor

bende yeni aldım süper telefon ama şarjı az gidiyor
bide şu şifreli ağları kırabilsem

Tec/-/no

Üye
antivirüs ü sallla.
turbo msn yükle
fexplore bide opera yı yüklemeni öneririm sade bir tel istiyorsan

Vlla bende var bn çok memnunum ama Wlanı ekranda gösteremiyorum merak ediyorum windos live msn yükleniyormu bide değişik programlar bilen varsa söylesin lütfen

mecay66

Üye
arkkadsım bluetoth hack olyı nokia da sokmez kafana takma belki samsunglarda bi yol var girip ne var yok gorebilirsin wlan konusunda ucretli sonuc olarak internet ucretini biri oduyor okulda sana tanınmıs bi hak var sen de kullnıyosun ama evinde kablosuz ag vardır onu kullanırsan kotadan yer yani kontor duser ama ben ankara üniversitesi nde okuyorum ve bizde ucretsiz lan var ama kontrol ediliyor gırdıgın siteler vs o yuzden dikkatli ol derim

fyd_14

Üye
kanka çok güzel bencee al çunku bende almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...