n80 alacağım fikirlerinizi öğrenebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

johnymu67

Üye
    Konu Sahibi
n80 alacağım fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
arkadaşlar ben n80 alacağımda acaba nasıl bir telefon bana açıklayabilen olursa çok memnun olurum.detaylı olarak

• Beğen
Tepkiler: ugur227

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Eğer temiz kullanılmış bir n80 bulursan birçok ihtiyacını karşılayacak bir telefon

en güzel yanı Wi-fi sidir. Gayet hızlı bir interneti var.hatta testlerde download hızı n80 sonrası çıkan birçok telefonun üstünde çıkmış.

kamerası 3mp gayet yeterli abartmaya gerek yok bu fiyata bu kadar olur zaten

ekran çözünürlülüğü yüksek olması ve bataryasının yetersiz olması sebebiyle şarjı 1 gün gidebiliyor (2 saat oyun 50sms ve 10dk konuşma) 24 saat sonunda şarja takmak gerekiyor.

Alırken dikkat edilecek noklatarından biri ekran filminin sağlam olması ve tabi bataryası (yansanayi bataryalar yarım günü pek aşamıyor ki ayrıca çok çabuk bozuluyorlar.)

Tavsiye edermisiniz sorusuna gelirsen yaklaşık 250 lira civarında bundan daha özellikli bir telefon alabileceğini sanmıyorum yok yok dense yeri :) tavsiye ederim

he buarada 3g side gayet işlevsel internet ve görüntülü konuşma testlerini yaptım sorun çıkartmıyor.

pavilion

pavilion

Üye
N80 çıkıtığı zaman özellikleriyle göz dolduran mükemmel bi telefondu ancak şu anda temizini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişey, ben üretiminin üstünden çok zaman geçtiği için tavsiye etmiyorum. Biraz daha para biriktirip daha yeni bi modele bakmanı öneririm.

futbol123

futbol123

Üye
arkadasım ben n80 kullandım berbat telefon takoz gibi ekranı küçük ama bn senin yerinde olsam e65 alırım e65 al daha güzel şık ve özellikli bi telefon bnce n80 alma berbat telefon pişman olusun e65 al daha iyi şık özellikli telefon

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
arkadasım ben n80 kullandım berbat telefon takoz gibi ekranı küçük ama bn senin yerinde olsam e65 alırım e65 al daha güzel şık ve özellikli bi telefon bnce n80 alma berbat telefon pişman olusun e65 al daha iyi şık özellikli telefon

hangi yönlerinden memnun olmadığını yazarsanız sanırımdaha yardımcı olursunuz zira önerdiğiniz telefon 2mp kamerası ile n80 in gerisinde kalıyor

ayrıca takoz demişsiniz n80 e ki boyutları

• Ağırlık: 134g
  • Boyutlar: 95,4 x 50 x 26 mm
E65 in boyutları

• Ağırlık: 115 g
  • Boyutlar: 105 x 49 x 15,5 mm
çokta bir fark yok aralarında ;)

johnymu67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben e51 almaya karar verdim zaten

brkxxx

Üye
sana söylim arkadaşım telefon çok güzel ama her programı temayı oyunu çalıştırmıyo ama harika bir telefon şayet bende nokıa n80 kulanıyom:oke:

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Tüm sağladığı bu özelliklerin yanında çok çabuk ekran filminin bozulması ve bataryanın aşırı derecede az gitmesi bütün güzel özelliklerini bir çırpıda hurdaya çeviriyor..Sonuçta hasarlı ekran filmin ve az giden bir bataryan olduktan sonra telefonun ışınlama özelliği olsa neye yarar ki kullanamadıktan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt