N8 Yeni Batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Ürün ulaştığında sonucu yazacağım. Henüz gelmedi.

mirzasinan

mirzasinan

Üye
bekliyorum :D

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Bende :D

SilentOne

SilentOne

Üye
oyşşşş 80 tl bune ya çok pahalı :(

kureoglu78

Üye
arkadaşlar bende nokia n8 00 var bataryası 1 gün gidiyor diye servise yolladım değiştirmişler sözüm ona ama değişen bişey yok batarya gine 1 gün ancak gidiyor..

arslanla

arslanla

Üye
c7 orjinal batarya 35 tl...

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Bugün itibariyle ürünüm elime ulaşmış durumdadır. Kısa zamanda izlenimlerimi aktaracağım.

mirzasinan

mirzasinan

Üye
beş gün oldu :)

KxTR79

KxTR79

Üye
hadi hayırlısı ama batarya değüiştirmek hep işe yarar batarya iyiyse

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle gecikme dolayısıyla özür dilerim. Bataryanın 1200 mah olması gerekiyordu. Ancak Battery Info programında 677 mah gözüküyor. Bu nedenle hem sorumlularla görüştüm hem acaba programda mı yanlışlık var diye bekledim. Gecikme sebebi budur. Yetkililerden iade edebilirsiniz onayını almama rağmen böyle bir talebim olmayacak çünkü sorunun programda olduğunu düşünüyorum. Son şarjımı dün sabah 9 da yaptım ve halen şarj seviyem %28 gözüküyor. Telefonsa %50 gösteriyor. Oyun, film vs. çok kullanmasamda günlük ortalama 100 sms atarım 1 saat internet kullanırım. Bunlar değişiklik gösterebiliyor. Örneğin son testimde internet kullanımım rahat 2 saati bulmuştur. Ayrıca dünden beri telefonda herşey normal 3g etkin, güç tasarrufu falan aktif değil. Neticede uzun bekleyişimin ardından istediğime kavuştum. Ayrıca 5 euroluk hediye çeki yollamışlar. Kullanır mıyım bilmiyorum. Ama sipariş düşünen arkadaşlar kayıtlı posta ile alsınlar. Kargoyu takip edememek kötü oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt