BOZO671
Üye
kardeş emeğine sağlık.yaptım,güzelde oldu fakat ufak bi sorun oldu;telefondaki bubless ekran kilidi çalışmaz ve ekran ışığı kapanmaz oldu,şimdi N8 tarz oldu fakat bataryası tehlikedeayrıca '' S60ZDIGI rakamları temsil ediyor '' demişsin,diğerlerinide açıklarmısın.ben hepsini ayrı font yapmak istiyorumda
Şahsen ben orjinalini hiç bozmam çünkü N8 i değişik fontlarla kullanınca sanki çin malı telefonmuş gibi duruyo mesela resimdeki sanki öyle :S
kusura bakma cezbedici biraz kırıcı konuşmuşum. Dün alkollüydüm neler söylediğimin ve yaptığımın tam olarak farkında deilim bide daha önce aynı şeyi başkasıda söylemiş o an için o da biraz canımı sıktı sanırım. Sözlerimden ötürü beni affdersen sewinirim kimseyle tartışmak bozuşmak istemem.
tamam abi sorun değil hepimiz insanız arada herkesin afyonunun patladığı zamanlar oluyor...
farkındalık en önemli şey..
iyi forumlar abi
Bunun için font zoomer war fakat n8 de sorun çıkarıyor önermem tel reset atıp orj. fontuna geri dönüyor bi çok kişide böyle. En kolay yöntem mass memory yada varsa hafıza kartı na resource klasörü içine Fonts isimli klasör oluşturun içine ttf fontunuzu atın isimleri ise (NOSNR60,NSSB60,NSTSB60,S60ZDIGI) olmalı isterseniz hepsini farklı font atayabilirsiniz mesela S60ZDIGI rakamları temsil ediyor yazı ayrı rakamlar ayrı olsun isterseniz başka bi fonr kullanabilirsiniz. Sonra teli restart yapın yeni fontunuz hazır.
İyi güzel anlatmışsınızda ttf fontu nerede.....
Ayrıca benim telefonun müzikçalarında ı,ş,ğ,ç, g, gibi harfleri farklı bir karakterde gösteriyor nedenini bir türlü çözemedim gitti..
arkadaşlar öncelikle böyle faydalı bi paylaşım için çok teşekürler ama ben dediğiniz gibi hafıza kartına Resource klasörü açtım onun içine Fonts ve onun içinede isimleri aynen yazarak fontları yapıştırdım telefonu kapatıp açtım ama hiç bi değişim yok aynı nerde yanlış yapmış olabilirm acaba yardımcı olursanız sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?