nonamex
Üye
Bu android fanlığı, nokia düşmanlığı nedir arkadaş! Maaş bağlamışlar hepinize, hepiniz bir ağızdan nokia'ya sayıyosunuz.
Donanımdan anlamadığın ortada, donanım demek işlemci ve ram demek değildir. Bunu hala anlayamıyorsanız bi daha buraya yazmayın!
@nonamex açıkçası o konuda zaten önceden bildiğim için pek hayal kırıklığı olmayacak, n95'ten biliyorum web browser konusunda iyi değil nokia, ama anna ile epey bir iyileştirme olacakmış bekleyip öğreniriz artık hep birlikte, bu arada söylemek istediğim birşey var nokia'nın kullandığı qt tabanı c# dili içinde destek veriyor gerçi mono ile ama bu demek oluyor ki biraz daha geliştikten sonra ben bile nokia için uygulama yazabileceğim
arda 272 suan ikinci hattim icin j105 kullaniyorum 200'liralik bir telefon 8000 tane mesaj var icinde ayrica hafiza kartinada tasiyabiliyorum mesajlarimi ,donma kasma yok tavsiye ederim mesaj kapasitesi yuksek ucuz bir telefon istiyorsan
yok arkadasim kotulemek anlaminda soylemedim bende de x10 var ama ucuz ve tuslu telefonlar la mesajlasmak daha kolayima geliyor mesaj kapasiteside yuksek , belki yardimci olabilirim diye onerdim , sanirim yanlis anladin
birader ona kalırsa sen burada android düşmanısın karşılaştırmalar kısmında android yanlısısın bu nedir ya
Mesajlarının hepsi kötülemeyle dolu?
birader ona kalırsa sen burada android düşmanısın karşılaştırmalar kısmında android yanlısısın bu nedir ya
Ben kullandım. Ayrıca o anket kişiye saldırı amaçlıyldı öyle bir konu falanda yok...
Anlamadığım şey N8 kullanmadan N8 yavaş nasıl diyebiliyorsunuz ? Ben 2 aydır kullanıyorum kastıgını hormedım içi hd oyunlarla dolu. Gayet hızlı biçimde oynuyorum. Klasöre 15 saniyede giriyor diyorsunuz bunu onlarca kez açıkladık. Ramde tutmadıgından bilgileri geç açılıyor.Ama shell programlarıyla anında açılıyor çünkü ram e atıyor bilgileri.Yani bunu yaparken Nokia bizi düşünmüş.
@hoss senin ne oldugunu tüm forum biliyor.Geçen ban yemiştin ne oldu cezan kalktı mı ? Millate sarmayı bırak artık kendi bölümünden (android) çok seni symbian 3 forumunda görüyorum. Nedir bu symbian düşmanlığın anlamış değilim. Biz aldık mutluyuz. Telefoncu abim var ve sağolsun istediğim cihazı alabiliyorum. Bundan önce 3GS kullanmıştım 4 e geçmek istemeyip N8 aldım. Şuan mutluyum 4 e geçmek de istemiyorum. Abim de 4 var arada bakıyorum o kadar. Android e gelince şarjı birkaç saat giden HTC lerden hiç bahsetmeyelim.Ben takıntılı adamım ekranda yanma falan görmek istemem. Wave falan hikaye. Kısaca bunu aldım kullanıyorum 2 ay oldu sanırım hiçbir şikayetım yok olsaydı değiştirirdim zaten abimin dükkanında.
Konu kapansın artık yeter bu nokia kötülemeleri. Daha dün bir konu açılmıştı bada yerinde. Yok n8 anketi var saldırın beyler uyumayın gibilerinden. Nedir bu yani ? Çocuk muyuz ? Benim babam senin babanı döver misali...
Olmadığına emin misin ? Dün açıldı ve şikayet ettim kapandı.Açan da galiba silver6.. gibi birşeydi.Yalan söyleyecek kadar aşağı seviyeye düşmem terbiyeni takın !
Ayrıca hoss yine ban yemiş1 ay rahatız
tarafsızlığın sadece orada mı işliyor sen yerine göre döneklik yapan biri misin yani
Saçma saçma konuşma onlar benim tarafsız yorumlarım! Sizin gibi her konuda androidi samsungu tepelere çıkartıp nokia'yı yerin dibine vurmuyorum.
----------Eklendi @ 11:45:20 ---------- Yazıldı @ 11:42:54 ----------
tarafsızlığın sadece orada mı işliyor sen yerine göre döneklik yapan biri misin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?