N8 Yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
N8 Yardım !!
Merhabalar ... Bir arkadaşımda N8 Var daha 1 hafta önce aldı telefonla konuşma yaparken sensör telefonun ışığını kapatıyor ve o sırada telefonda kapanıyor ... bende o yüzden hiç güncelleme falan yapmak istemedim ... bu donanımsal mı yoksa yazılımsalmı acaba bi daha garantilerde uğraşmayalım sonra :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ilk defa bununla karşılaştım bende sensör ekranı kapatıyor sonra elime alınca açılıyo telefon ama donanımsal olabilir bu

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostum bu sorunu ben baska bir forumda gordum(belki bu forumda olablir:D) ayni sorun arkadsta da vardi walla bende anlamadim

erkara_64

Orijinalden alıntı:

quote:

Orijinalden alıntı:

N8 in artılarını malum hepimiz biliyoruz, takdir ediyoruz.

Bana göre önemli eksikleri şunlar :

Telefon ekranı son derece hassas olduğu için çoğu kez görüşmelerim ya kapandı ya da beklemeye aldı, sebebi de konuşurken yanağımın "kapat" veya "Beklet" e temas etmesi..
Harıl harıl konstantre olmuş bir şekilde konuşurken hop bi bakıyorum ki boşuna konuşmuşum telefon kapanmış bile.

Birincisi, telefon görüşmesini sonlandırma mutlaka kaydırarak kapatılmalı ve FW lerde bunun düzeltilmesini gerektiğini düşünüyorum.
Diyebilirsiniz ki tuşkilidi yap o da bir çözüm ama insan unutuyor herzaman tuşkilidinden kapatmayı.

İkincisi de yatay konumda tuş takımının dikey durumda kalması, yatay konuma geçmemesi, çok mu önemli , hayır değil ama olsa iyi olmaz mı, araç tutacağı yan durduğu için telefon çevirmek zor oluyor, zaten hacked CFW ile bu durum düzeltilmiş, demek ki olabiliyor, Nokia resmi olarak da düzeltebilir.

dostum bence o ekranın hassaslığından ziyade sensör sorunu olabilir... benim bildiğim kapasitif ekranların hepsine sensör koyuyorlar belirli bir yaklaşıma gelince ekranı kapatıyor ... hatta iphonelarda vardı bu sorun sensör yazılımında sıkıntı olduğundan 4.0 da benim de başıma geldi 4.1 le çözüldü ama o genel bir sorun gibiydi... burada bitek senden okudum sanki (yanlışım olabilir) bence imkanın varsa başka bir n8 de de ... eğer kendininkinde problem varsa servise ver sensörü düzeltsinler...

Sensörde problem yok yaklaşınca ekran kapanıyor ancak bazen öyle bir açıyla tuttunca mesela omuzla sıkıştırmak gibi, sensör kısmı biraz açıkta kalıyor, ekran kapanmıyor dolayısıyla ve yanağıma değince kapanıyor...

böyle bir konuşmamı:)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
yok ya mesela denedik ... hemde şöyle bişeylede denedik .. birisini arıyoruz o açıyor elimi sensöre koyunca ekran kapanıyor tık 2 dakka sonra hemen tel reset atıyor ... bende 1 aydır yapmadım o yüzden güncelleme falan :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt