N8 X6 C7 C6-01 Olupta Bakmayan Pişman Girin İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
N8 X6 C7 C6-01 Olupta Bakmayan Pişman Girin İçeri
Kapasitif Ekran Kalemi Çıktı :D
Nokia İşaretleme Kalemi SU-36 - Genel Bakış
Sadece dokunarak girin

Uyumlu telefonunuzun kapasitif dokunmatik ekranında kolayca bilgiler girmek ve kişiselleştirmek için zarif, yüksek kaliteli Nokia İşaretleme Kalemi SU-36'yı kullanın. Rahat kordon işaretleme kalemini telefonunuza takmanızı sağlarken, kalemin toplanabilir yapısı rahat bir kullanım ve taşınabilirlik sağlar.

Birlikte kullanabileceğiniz diğer ürünler:
  • Apple iPhone
  • Apple iPhone 3G
  • Apple iPhone 3GS
  • BlackBerry 9500
  • HTC G1 Google
  • HTC Hero A6262
  • HTC Magic
  • LG GC 900
  • LG KF900
  • LG KM900 Arena
ve diğer kapasitif dokunmatik telefonlar ve cihazlar.

• Beğen
Tepkiler: DYNAMIXX

the.yunus

the.yunus

Üye
fiyat yazmamışsın :)

Starsley

Hmm karizmatik bi şeye benziyo fiyat kaç acaba

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
bu olabilir mi acaba

----------Eklendi @ 22:41:53 ---------- Yazıldı @ 22:37:57 ----------

yada bu :D

degirmenci01

Üye
arkadaşlar ben kendim c6-01 için yatım kullanıyorum ince bir tel üzerine ısıyla daralan makaron geçirdim ve ucunu oval bir şekilde kıvırdım ve kullanıyorum ayrıca çok ince olduğu içinde telefonun kılıfı içerisinde rahatlıkla taşınabiliyor (önemli olan çubuğun ucunun kıvrık olması ve eldeki manyetik alanı ekrana iletmesi)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
çizmesin ekranı bu kalem? 5800ın kalemini hepimiz biliyoruz

degirmenci01

Üye
yok çizmez hem makaron yeterince yumuşak hemde ocu oval olduğu için problem yok aslında resim koyacaktım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
yok çizmez hem makaron yeterince yumuşak hemde ocu oval olduğu için problem yok aslında resim koyacaktım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum

Hocam makaron yumusak tamam eldeki manyetik alanı yansıtması yeterli demissin o da tamam.
Ama makaron benim bildigim yalıtkan bir malzemedir.Kullanım amacı budur zaten ve yanmaya karsı da dayanıklıdır.

degirmenci01

Üye
keşke resim ekleyebilseydim daha iyi anlaşılırdı. dediğiniz gibi makaron yalıtkan bir madde ama manyetik alanın geçişini etkileyecek kadar kalın değil burda asl olan ucun sivri değil oval olması

cyber

cyber

Üye
alcam bi tane ne kadar

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Güzel bişeymiş bakmaya değer tşkler

tempestshine

tempestshine

Üye
kalem kullanmam ben parmakla dokunmak daha zevkli :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya gerek yokki hani bahsettiginiz telefonların kalem sokma yerri yok ayrıca zaten kapasitif ekran diyorsunuz kaleme gerek yokki bi tek resim düzenleme yaparken kücük resimleri koyarken ugrastırıyo eminim cogunuz ne dedigimi anlamadınız bile bnm kadar fotografla ugrasanınz yoktur :D o yuzden hiç gerekmiyor bence hadi c6nın ekran kücük internette kullanılabilir derseniz ekranı buyutun oyle dokunun gereksiz bi icat bence tabi şahsi fikir bu :D

cyber

cyber

Üye
ya gerek yokki hani bahsettiginiz telefonların kalem sokma yerri yok ayrıca zaten kapasitif ekran diyorsunuz kaleme gerek yokki bi tek resim düzenleme yaparken kücük resimleri koyarken ugrastırıyo eminim cogunuz ne dedigimi anlamadınız bile bnm kadar fotografla ugrasanınz yoktur :D o yuzden hiç gerekmiyor bence hadi c6nın ekran kücük internette kullanılabilir derseniz ekranı buyutun oyle dokunun gereksiz bi icat bence tabi şahsi fikir bu :D

C6-01 in ekranı küçük kalem gerekli

avcitalip

avcitalip

Üye

Üst Alt