N8 vlan sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demiralp_47

Üye
    Konu Sahibi
N8 vlan sorunu
N8 zimin boardı değişti şuan valan problemim var. başka bi n8 kıyasladıgımda diger n8 5 yada 10 tane ag bulurken benim telefon bir tane bile bulamıyor. acaba bu neden olabilir.modemin yakınında çekiyor. servise tekrar gönderdim hiçbi hata bulamadık diyolar. telefonada zarar vermişler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim wlan islemini kaldirmak icin bir mod var belki tersini uygularsan olabilir istersen atabilirim.

n000k

n000k

Üye
N8 zimin boardı değişti şuan valan problemim var. başka bi n8 kıyasladıgımda diger n8 5 yada 10 tane ag bulurken benim telefon bir tane bile bulamıyor. acaba bu neden olabilir.modemin yakınında çekiyor. servise tekrar gönderdim hiçbi hata bulamadık diyolar. telefonada zarar vermişler
telefona zarar vermişlerse direk geri götür kafalarına at ve yenisini iste.. bu servislerin tele zarar verme olayları çoğaldı yani.. bu işten anlayanıda anlamayanıda serviste çalıştırıyorlar sanırım :angry: ne biçim iş bu? artık servislere tel verilmez duruma geldi valla.. arkadaş sen en iyisi telini geri götür ve şikayetçi olacağını bildir..

kazım61061

kazım61061

Üye
sana suoer bı coum bence tele flash at atarken yanslsı bı seye bas telı oldurrr bence ver garantıye bence arada o problemde kaynar tabı bılıyosan kendın flasla olur ama flasla omuyosa dedgımı yapp sen bence

t4r1k

Üye
daha çok wlan sınyalı yakalamsı ıcın telefonun altında yada ustunde veya herhangı bı yerınde bu telefona baglı olarak değişir, aliminyum ve ya bakır plaka tarzı ınce tabaklar bulunur bu tabakalar wlan alıcılarına temas ettirilir.boylece daha fazla wlan sınyalı yakalanmasını sağlar. laptoplardada ekranın arkasında aliminyum plaka var bu plakalara baglı kablolar wlan kartlara gider. daha önce bi n95 parçalamıştım aynı düzeneği ondada gördüm bilgisayarcıyım aslında :D düz mantık bu plakayı ya monte etmedıler yada plaka temas etmiyor bu yuzden bı çok sinyali yakalayamıyor

kazım61061

kazım61061

Üye
evet bencede acıklama bence cok mantıklı ama bence uretım hatası olması zorr..bencee ...........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt