N8 ve sensör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve sensör
arkadaşlar N8 in ve sanırım dier symbian 3 lerin sensörü neden 2 yönlü ? N8 in kulaklık çıkışı kadar dandik bir nokta yok ya :vur şarkı dinlesen oyun oynuyamiyosun oyun oynasan radyo yok radyo varsa msj yok yok ta yok. dier markaların 4 - 3yönlü sensörü gibi yapabilcek herhangi bir program güncelleme vs çıkarmı yada varmı ? kulaklık avuç içine gelmese iyi olur :off:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
diğer markalarda 3 yönlü sensör var bu bir.
diğer markalarda da ev ekranı ve menü hiç yan dönmüyor, sadece web tarayıcı falan 3 yöne dönüyor bu da ikiii.

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
sen neyin tartışmasını yapıyosun ya . hiç blackberyy görmedin heralde ? benim sorum 4 - 3 yönlü herneyse artık. nokiada da onu yaptıran bişey olup olmadığı gereksiz polemiklere girme bilgin varsa yaz.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
yok

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia da da Blackberry gibi her yöne dönebiliyor ama işletim sistemi sadece 2 yönlü uygulanmış sola ve dikey, belki anna yada sonraki güncelleme ile düzeltilebilir, nokia bubbles kullanmıyorsan yükle kullan orda görürsün ekrandaki saat telefonu ne yöne çevirirsen o yöne dönüyor, ama şuan için işletim sistemi sadece 2 yönlü sensör uyguluyor.

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
Nokia da da Blackberry gibi her yöne dönebiliyor ama işletim sistemi sadece 2 yönlü uygulanmış sola ve dikey, belki anna yada sonraki güncelleme ile düzeltilebilir, nokia bubbles kullanmıyorsan yükle kullan orda görürsün ekrandaki saat telefonu ne yöne çevirirsen o yöne dönüyor, ama şuan için işletim sistemi sadece 2 yönlü sensör uyguluyor.

evet nokia bubbles kullanıyorum zaten ondan birazda ümitlendim ya belki menü mesajlar vs. içinde bi yolu vardır diye. bu arada benimde bi 7250i m vardı :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna ile belki düzeltmiştir yada sonrakiyle ama pek sanmıyorum nokia takmış illa sadece sola yatıracak telefonu belki onun için ekstra sensör uygulamaları çıkar ama henüz yok malesef ama en azından sensörün her yöne uygulanabildiğini biliyoruz, benim 7250i halen duruyor:evet:

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
benimkide :D daha doğrusu bu fotodakilerin hepsi duruyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...