N8 ve Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve Android
İlk öncelikle N9 a android in port edildiğinin kanıtı olan bi video vardı. Şimdi arkadaşım ovi store un uygulama konusunda berbat olduğunu söyledi benden android i yüklememi istedi. Sizce mümkünmüdür

klongs

klongs

Üye
İlk öncelikle N9 a android in port edildiğinin kanıtı olan bi video vardı. Şimdi arkadaşım ovi store un uygulama konusunda berbat olduğunu söyledi benden android i yüklememi istedi. Sizce mümkünmüdür

imkansız çünkü meego açık kaynak kodlu olduğun için port edilebildi symbian kapalı kaynaklı bir geliştirici bootloaderini kırması gerek kırması çok zor kırsa bile n8 in donanımı çok düşük stabil olamaz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
imkansız çünkü meego açık kaynak kodlu olduğun için port edilebildi symbian kapalı kaynaklı bir geliştirici bootloaderini kırması gerek kırması çok zor kırsa bile n8 in donanımı çok düşük stabil olamaz

aynen

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

ne yazıkki
Nokia N8 deki 680 MHz ARM 11 işlemci ve 256MB RAM, 512 MB ROM bundan ibaret android için donanım değilki uçuruyorsa anca symbianı uçurur androidde kanat bile çırpamaz :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
N9 da NITDROID var. yüklenebilir. N8'e yüklenemez.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşa bir android telefon ya da iphone almasını söyliyeceğim ama büyük ihtimalle iphone tavsiye edeceğim bende ios a yeniden geçmeyi düşünüyorum

klongs

klongs

Üye
arkadaşa bir android telefon ya da iphone almasını söyliyeceğim ama büyük ihtimalle iphone tavsiye edeceğim bende ios a yeniden geçmeyi düşünüyorum

şimdi android alırsa karışık gelir :D ona iphone alsın her şey elinin altında

ibrother

ibrother

Üye
N900 android yapılabilir. Ama n8'i bilemem işlemcisi çok düşük.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Symbian n8 i birakti ne andrıoidi :D

mancukya

Üye
Bu N8 icin hala Nokia anlamiyorum o teli 1ghz islemci, 512 yada 1 gb ram ile cikartsa ve cözünürlük icin en azindan 840 480 secse Symbian su anda ne durumda olurdu merak ediyorum.
Bootlader kirilabilirse genede Ufak bir androoid port edilebilir gerci burada kamera, wifi, sansor vs vs gibi olaylarin drivers sorunlarida cabasi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sistem yuksek işlemcıyı desteklemiyor bildigim kadarıyla

mcnpl4

mcnpl4

Üye
islemci hizi yeter ama kalitesi iyi degil. ayrica bastan asagi yazilmasi lazim bootloader kilidi varken kimse yapmaz bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt