N8 Uzak masaüstü bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

orhaan48

orhaan48

Üye
Teamviewer müşteri destek ile temasa geçtim. Şu an için ellerinde symbian uyumlu sürümleri olmadığını ama bununla ilgili projeleri mevcut olduğunu bildirdiler. Ayrıca beni symbian ile ilgilenenler bölümüne kaydettiler. Böylece teamviewer symbian ile ilgili bir gelişme olduğunda mail ile bilgilendireceklermiş.
Symrdp ise symbian^3 destekli değil arkadaşlar çalışmıyor. Sitesinde de yazıyor bunu üstüne basarak (tabi ingilizcem biraz geç bastı :D ). Neyse bununla ilgili çalışmaları olduğunu varsayıyorum ve beklemeye geçiyoruz (Yoksa 5800 da denedim güzel pro.).
kardeşim verdiğin bilgiler için saol eğer olumlu bi sonuç elde edersen bize de bilidir

mc_mfi

Üye
Teamviewer müşteri destek ile temasa geçtim. Şu an için ellerinde symbian uyumlu sürümleri olmadığını ama bununla ilgili projeleri mevcut olduğunu bildirdiler. Ayrıca beni symbian ile ilgilenenler bölümüne kaydettiler. Böylece teamviewer symbian ile ilgili bir gelişme olduğunda mail ile bilgilendireceklermiş.
Symrdp ise symbian^3 destekli değil arkadaşlar çalışmıyor. Sitesinde de yazıyor bunu üstüne basarak (tabi ingilizcem biraz geç bastı :D ). Neyse bununla ilgili çalışmaları olduğunu varsayıyorum ve beklemeye geçiyoruz (Yoksa 5800 da denedim güzel pro.).
walla arkadaş bende temasa geçtim :naughty:isteyenlerin listesini aldıklarına dair mesaj aldım hemde türkçe (iki dil yazmıtım) bence herkes mail atsın bi sonuç çıkar:evet: venusutarit arkadaşta buna dair bi konu aça bilir herkesin bu maili atması için

matanist

matanist

Üye
Evet herkesin mail atması güzel bir şey olur ama yine de fazla şımartmayalım bunları sonra tutarlar paralı yaparlar hiç kullanamayız. Ben teamviewer in parasız versiyonuna alışığım :D (İşin şakası bir yana güzel bir program için para verilir. Misal telexy nin tüm programlarının bir arada symbian^3 desteklisi olsa 30una 40 ına bakmam parasını veririm :D ). Ama teamviewer ın kapsamı biraz daha dar olur tahminen (symdrp de uzak sürücü ve pc den müzik dinleme destekleri varken teamviewer sadece pc kontrol anlamında olabilir. Hani ücretsizse sorun yok da ücretli olursa kapsam dar kalıyor)... Yine de gelişme olursa bir şekilde haberimiz olur.

mc_mfi

Üye
her ütrlü olur onlar bi çıkarsın signed i ve cracklenmişi çıkar nası olsa:ehe

matanist

matanist

Üye
her ütrlü olur onlar bi çıkarsın signed i ve lenmişi çıkar nası olsa:ehe

:D Sen de haklısın. Ama onun da fullü çıkana kadar dünya zaman geçer. Biz N8 kullanıcıları olarak telefonun her türlü özelliğini sabırsızlıkla kullanmaya çalışan insanlarız. Bunda ne kadar sabrederiz bilmiyorum :D

osmaan48

osmaan48

Üye
arkadaşlar bunu bende çok merak ediyorum bi çok pro dededim ama olmadı yapabilen olursa lütfen paylaşsın
arkadaşlar bu bnm üyeliğimdi ama neden bilmiyorum üyeliğimde bi engellem söz konusu lütfen birleri bunun nedenini bana açıklasın ve ya sorunuma yardım etsin

mc_mfi

Üye
sen ban yemişsin

merkezzz

merkezzz

Üye
harika adamlar teknolojisinini kunuşturmuşşşş:hmmm

qpel

Üye
valla symbianlarda symrdp var ama symbian 3 te çalışmıyor sanırım bide tsmobiles var ama java programı biraz da konforsuz benim 5800da bunlar var

ByWorth

ByWorth

Üye
5800 de kullandığım RDM+ Desktop diye bir program vardı.. Çalışır mı bilmiyorum..

matanist

matanist

Üye
n8 de kullandım çalışan bir program oviye düştü sonunda arkadaşlar. Linki burada. Buyrun...

Program şu an için remote kontrolden çok mouse hareketlerini kontrol etme, yazı gönderme ve birkaç özel tuşa basma olarak çalışıyor. yani mouse ve klavyeyi kontrol ediyorsunuz. İlk izlenimlerim bunlar. Wlan ve bluetooth üzerinden çalışabiliyor. Ben wlandan bağlanıyorum. Ama bu yapıldıysa devamı gelir....

-omer-

-omer-

Üye
touch remote var ama o dademosu ücretsiz :(

demir001

Üye
arkadaşlar kinoni remote desktop adlı proğram googlede aratırsanız karşınıza çıkar pc yede yükleyeceksiniz unutmayın ıp ve şifre istiyor yanlız kırığını bulamadım kısa bir kullanımdan sonra satın alma istiyor

sameet33

sameet33

Üye
Kinoni Remote Deskop.. Aradığınız şey tam olarak bu fakat Trial sürümü 5 dakikalık kullanma limiti içeriyor. Team Viewerden farksız muhteşem bir program fakat Pro Sürümü gerek. Ve bende bulamadım :(

sincarezindan

sincarezindan

Üye
supermis

mirza42

Üye
remote desktop var

Üst Alt