N8 Uzak masaüstü bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

gitarsist

gitarsist

Üye
peki bu bağlantı sayesinde bilgisayarda ki programları açabilir miyiz ? mesela oyunlar felan.

Dream0ver

Üye
SYMRDP var çok güzel program hiç kasmadan açıyor

Dream0ver

Üye
Kardeş link verde bizde faydalanalım

forumumuzda mevcut fakat resim linkleri ölmüş o yüzden herkezden özür dileyerek başka forumdan link veriyorum eksiksiz yaparsanız kesinlikle bağlanırsınız

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Pro kapanıyor olumsuz malesef

buraq85

buraq85

Üye
teamwiever var iphone için yakın zamanda da symbian 3 için çıkacağı söyleniyon daha önce bulan olursa haber versin lütfen.. benm bildiğim kadarıyla şimdilik yok..

gitarsist

gitarsist

Üye
arkadaşlar benim soruya da bi cevap verseniz rica edersem.

besir06

Üye
ben burda arkadaşlara sormuştum demediklerini bırakmadılar dedim 1000 tl veriyoruz hakkını almak lazım git pc kullan vs. gibi aptalca yorumlar ben bi arkadaştan remote desktop programını buldum tıkır tıkır calısıyor sitedede var arat bulursun ben pcde online oyun acık bırakıyorum bana bu nedenle lazım oluyor bi sorun varmı diye girip bakıyorum yalnız biraz kasıyor tek problem bu hatta baya kasıyor bazen dayanılmaz oluyor :D ama bu normal pcde bile kasma oluyorken telefon neylesin remote desktop arat kullan süper pro.

Dream0ver

Üye
ben burda arkadaşlara sormuştum demediklerini bırakmadılar dedim 1000 tl veriyoruz hakkını almak lazım git pc kullan vs. gibi aptalca yorumlar ben bi arkadaştan remote desktop programını buldum tıkır tıkır calısıyor sitedede var arat bulursun ben pcde online oyun acık bırakıyorum bana bu nedenle lazım oluyor bi sorun varmı diye girip bakıyorum yalnız biraz kasıyor tek problem bu hatta baya kasıyor bazen dayanılmaz oluyor :D ama bu normal pcde bile kasma oluyorken telefon neylesin remote desktop arat kullan süper pro.

kardeş ben de kullandım o programı çok güzel ama çok takılıyor.. benim dediğim program da bir kere takılıyorsa gel şikayet et çok süper yapmışlar tek kasma yok :D

besir06

Üye
sertifika sifremi unuttum opdadaki yksa snn programı denerdim sertifika hatası veriyor snn pro üstad :S

Dream0ver

Üye
sertifika sifremi unuttum opdadaki yksa snn programı denerdim sertifika hatası veriyor snn pro üstad :S

evet sertifikalamak gerekir.. fakat ben de opdadan unuttum şifre yeni üyelik aldım ımeiyi aynı girdim direk onaylı veriyor yeniden üye olmakta sorun yok :oke:

matanist

matanist

Üye
nasil oluyor sertifikalama olayi biraz acar misiniz

--------------- Ekleme ---------------

Symrdp kurdum çalıştırmadı maalesef N8 de (deneme sürümü kullan diyorum atıyor. kayıt ol diyorum kayıt anahtarı filan sallıyorum hiçbirşey yapmadan atıyor üstelik kendi sitesinden bile indirdim) Onun dışında forumda adı geçen birkaç program kurmay açalıştım kimi çok fazla kasıyor (ki dokunmatik ekran desteği bile yok programın) kimi sertifika hatası bile veriyor. 3-5 kuruş para verip almayı bile düşünüyorum güzel bir pro ile karşılaşırsam çünkü bu olay güzel :D

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
nasil oluyor sertifikalama olayi biraz acar misiniz

--------------- Ekleme ---------------

Symrdp kurdum çalıştırmadı maalesef N8 de (deneme sürümü kullan diyorum atıyor. kayıt ol diyorum kayıt anahtarı filan sallıyorum hiçbirşey yapmadan atıyor üstelik kendi sitesinden bile indirdim) Onun dışında forumda adı geçen birkaç program kurmay açalıştım kimi çok fazla kasıyor (ki dokunmatik ekran desteği bile yok programın) kimi sertifika hatası bile veriyor. 3-5 kuruş para verip almayı bile düşünüyorum güzel bir pro ile karşılaşırsam çünkü bu olay güzel :D
Çalışanını bulsam bende para verecem de bulamadım malesef

matanist

matanist

Üye
belki o program sadece s60v5 uyumludur bende sorun vermiyor da :hmmm

Zaten programın kendi web sitesinde symbyan 3 ile ilgili birşeyler söylemişler ama ingilizcem basmadı o kadar :D ne demek istediklerini anlamadım.

mc_mfi

Üye
burda yazılanların hiçbiri s^3 uyumlu deil. team viewer in olması lazım artık

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Vectir mi ne vardı o işe yarıyor bildiğim
Gerçi o aynı wi-fi üzerinden falan oluyor galiba :) BT, wi-fi

orhaan48

orhaan48

Üye
Arkadaşlar N8 ile uzak masaüstü bağlantısı yapabilen varmı programla veya programsız.
Windows mobile nin gözünü seveyim hiç uğraştırmıyordu.
arkadaşlar bunu bende çok merak ediyorum bi çok pro dededim ama olmadı yapabilen olursa lütfen paylaşsın

matanist

matanist

Üye
Teamviewer müşteri destek ile temasa geçtim. Şu an için ellerinde symbian uyumlu sürümleri olmadığını ama bununla ilgili projeleri mevcut olduğunu bildirdiler. Ayrıca beni symbian ile ilgilenenler bölümüne kaydettiler. Böylece teamviewer symbian ile ilgili bir gelişme olduğunda mail ile bilgilendireceklermiş.
Symrdp ise symbian^3 destekli değil arkadaşlar çalışmıyor. Sitesinde de yazıyor bunu üstüne basarak (tabi ingilizcem biraz geç bastı :D ). Neyse bununla ilgili çalışmaları olduğunu varsayıyorum ve beklemeye geçiyoruz (Yoksa 5800 da denedim güzel pro.).

Üst Alt