Kardeş link verde bizde faydalanalımSYMRDP var çok güzel program hiç kasmadan açıyor
Kardeş link verde bizde faydalanalım
Pro kapanıyor olumsuz malesef
ama bu normal pcde bile kasma oluyorken telefon neylesin remote desktop arat kullan süper pro.ben burda arkadaşlara sormuştum demediklerini bırakmadılar dedim 1000 tl veriyoruz hakkını almak lazım git pc kullan vs. gibi aptalca yorumlar ben bi arkadaştan remote desktop programını buldum tıkır tıkır calısıyor sitedede var arat bulursun ben pcde online oyun acık bırakıyorum bana bu nedenle lazım oluyor bi sorun varmı diye girip bakıyorum yalnız biraz kasıyor tek problem bu hatta baya kasıyor bazen dayanılmaz oluyorama bu normal pcde bile kasma oluyorken telefon neylesin remote desktop arat kullan süper pro.

sertifika sifremi unuttum opdadaki yksa snn programı denerdim sertifika hatası veriyor snn pro üstad :S

Çalışanını bulsam bende para verecem de bulamadım malesefnasil oluyor sertifikalama olayi biraz acar misiniz
--------------- Ekleme ---------------
Symrdp kurdum çalıştırmadı maalesef N8 de (deneme sürümü kullan diyorum atıyor. kayıt ol diyorum kayıt anahtarı filan sallıyorum hiçbirşey yapmadan atıyor üstelik kendi sitesinden bile indirdim) Onun dışında forumda adı geçen birkaç program kurmay açalıştım kimi çok fazla kasıyor (ki dokunmatik ekran desteği bile yok programın) kimi sertifika hatası bile veriyor. 3-5 kuruş para verip almayı bile düşünüyorum güzel bir pro ile karşılaşırsam çünkü bu olay güzel![]()
Çalışanını bulsam bende para verecem de bulamadım malesef

belki o program sadece s60v5 uyumludur bende sorun vermiyor da![]()
ne demek istediklerini anlamadım.arkadaşlar bunu bende çok merak ediyorum bi çok pro dededim ama olmadı yapabilen olursa lütfen paylaşsınArkadaşlar N8 ile uzak masaüstü bağlantısı yapabilen varmı programla veya programsız.
Windows mobile nin gözünü seveyim hiç uğraştırmıyordu.
). Neyse bununla ilgili çalışmaları olduğunu varsayıyorum ve beklemeye geçiyoruz (Yoksa 5800 da denedim güzel pro.).