N8 Uzak masaüstü bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
N8 Uzak masaüstü bağlantısı
Arkadaşlar N8 ile uzak masaüstü bağlantısı yapabilen varmı programla veya programsız.
Windows mobile nin gözünü seveyim hiç uğraştırmıyordu.

SilentOne

SilentOne

Üye
war die biliyom ama adı çok garip adını unuttum hatrlarsam yazarım

barisakkaya

Üye
Dukto adlı program yanlış anlamadıysam wi-fi üzeinden bilgisayarla bağlantıyı sağlıyor ve oldeukça elverişli bir program

gitarsist

gitarsist

Üye
bağlanıp masaüstündeki programları açıp kullanabilir miyiz peki ? Şöyle counter strike felan oynasak fena olmaz :D

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Dukto adlı program yanlış anlamadıysam wi-fi üzeinden bilgisayarla bağlantıyı sağlıyor ve oldeukça elverişli bir program
Arkadaşım o dosya transfer uygulaması benim bahsettiğim bildiğimiz uzak masa üstü remote desktop pc

balkonkusu

balkonkusu

Üye
benim n70 de oluyordu ya bluetooth ile bağlamıştım pcnin görüntüsü ekrana geliyordu müzikleri felan değiştiriyordum mouse u kontrol ediyordum N8 in ekranı daha büyük ve daha net daha güzel görünür sanırım ama program neydi :)

ertus

Üye
Arkadaşlar N8 ile uzak masaüstü bağlantısı yapabilen varmı programla veya programsız.
Windows mobile nin gözünü seveyim hiç uğraştırmıyordu.

Orb niye bir site var ordan pc ye dowland yapıyorsun teldende orb olarak giriyorsun pcyı istedgin gibi kullanabiliyorsun

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Orb niye bir site var ordan pc ye dowland yapıyorsun teldende orb olarak giriyorsun pcyı istedgin gibi kullanabiliyorsun
Arkadaşlar beni anlamadı sanırım
Uzak masa üstü nedir lütfen ne olduğunu nasıl çalıştığını bilmeyenler yorum yapmasın
orb da benim aradığım değil ayrıca orb son derece güvensiz bir olay dosyalarınız başkalarının eline geçebilir benim aradığım

bunun gibi bir bağlantı

matanist

matanist

Üye
Böyle birşey varsa süper olur ama dikkat edersek telefonun işletim sistemi zaten windows mobile. yani pclerdeki windows ile destekli (uyumlu) çalışması gayet normal. Ama n8 için de böyle bir program varsa yazın lütfen :D

sercem3535

sercem3535

Üye
Bende arıyorum ama henüz bulamadım.

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben araya araya arama motoru olduk google gibi:aha: ama elbet vardır bizde buluruz

sercem3535

sercem3535

Üye
Bulan lütfen bildirsin arkadaşlar...

mc_mfi

Üye
ya bende arıyon ama iphone ve android için var

Rap3g

Üye
banada lazım aslında

dwarwendwarfy

dwarwendwarfy

Üye
Bunun 5530xM için olanı wardı sitede,çok ayrıntılı bir iş olduğu için deneme gayretine girmemiştim ama N8 de çalışır mı bilmiyorum. sitede ufak çaplı bi arama yapın arkadaşlar, N97 - 5800 - 5530 için tek bi başlıktaydı. İyi geceler.

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
telexy felan vardı onlar işe yaramıyor

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Dostum aradığım ve arkadaşların istediği bu değil
Biz kendi masaüstü bilgisayarımızı wifi tada 3g ile internete bağlanarak desktop pc mizin ekranını telefona getirerek kullanmak yani örnek vermek gerekirse benim masaüstü bilgisayarım evde açıkken ben ingiltere'den bilgisayarımın ekranını görüp kullanacam umarım yeterinde açıktır
aslında teamwiever gibi birşey arıyorum

matanist

matanist

Üye
Evet aradığımız bu değil. Biz bilgisayar ile bağlantı kurmak istiyruz. TElefonun win7 gibi görünmesini değil. Ben Wlan dan bile bağlansam yeter şimdilik. Böylece pc imdeki mp3, film gibi koleksiyonlarıma telefonumdan erişmek istiyorum. Farklı bir yöntem de olur ama benim bildiğim tek yöntem. Daha yapmayı başaramadım.

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Bende Windows Mobile 5.0 var onda terminal services client var onla çok rahat bağlanıyorum onun gibi birşey lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt