N8 usb sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

saqopa117

saqopa117

Üye
Arkadaşlar Bende de 2 tane N8 var ve her ikisinde de aynı sorun veriyor. Sadece benim bu pc de değil yaklaşık 10 tane bilgisayar da denedim aynı sorun var. Yanılmıyorsam Yazılımlarda Hata var. Yeni güncellemeleri yüklediğimde de bir anda kopuyor ve güncelleme yapmıyor. Kesiliyor.

yuxexes99

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de var ingilizce dilinde tarattım onlardada varmış biri bir çözüm bulduğunu idda etmiş bir diğeri de sorunun çözüldüğünü söylemiş ben çevirdim ama tam anlamadım çeviri şu şekilde:
"Herkese merhaba, 8 aydır N8 vardı ve sadece pc bağlanırken kabul etmeyeceğim, aynı sorun ile geldi ve usb simgesi yanıp sönmeye devam .. bir milyon kez ve üzerinde ve kapalı nihayet pc (cihaz kapalı ve telefonu süre fiş) bağlanmak için var ve sizinle ilgili bir dakika ya da sen öyle "usb almıyor başlamadan önce bir zaman çerçevesi var supportted veya açılır ve bilgisayardan fone keser uyumlu değil "mesajı. nokta, i (> Ayarlar> Bağlantı> USB menüsü) benim usb ayarları konumdayken klima ve defalt gibi yığın depolama seçti, kapatın telefonu bilgisayara içinde takılı ve tekrar telefonu açmak. kısa sürede bu bilgisayara kaydeder gibi sağ n8 sürücü üzerine tıklayın ve çıkarmak. şimdi birkaç saat oldu ve sorun çözüldü. ne i i dizüstü şarj ve sadece soruna neden olabilir çıkartma olmadan usb kapalı çekerek takıp tahmin söyleyebilir. günün geri kalanı için bu çıkışı olacak ve sorun tekrarlanırsa siz güncelleyecektir.
sizler de bile bir gün için yaşıyorsanız, çok fustrating olduğu yol için çalıştığını umuyoruz! "

BestHacker

BestHacker

Üye
bunun gecici olarak cözümü usb ile bagli iken telefonu kapatip acin.. kalici bir cözüm arastiriyorum

ydgr4

Üye
allah belasini vermesin bu c6 01in 4yıldır sony ericson kullanıyordum..nerden aldım yaa şimdi de bu sorun çıktığ

- - - Eklendi - - -

allah belasini vermesin bu c6 01in 4yıldır sony ericson kullanıyordum..nerden aldım yaa şimdi de bu sorun çıktığ

Üst Alt