ilyas2107
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bilgisayar teli görmüyormu?beyler n8 aldım on gündür kullanıyorum bi problem yoktu usb kablosu ile flash bellege girebiliyodum dosyalara bakabiliyodum fakat bugün giremiyorum kabloyu taktıgımda usb kablosunu cihaza takın diye bi uyarı veriyo pc ya bagladııgmda teli hiç görmüyo bile her formati denedim olmadı ne yapmmam gere teşekkürler
yardımlarınızı bekliyorum
Sanırım giriş yerin bozulmuş garanti yolu gözüktü sanırım bi göster.Taktığın yere bakar mısın bütün uçları orada mı kırılanı felan var mı?hayır hiç takmamışım gibi hiç bişey olmuyo
bunun nedeni yazılımsal olamaz olsa bile kaç kere format atmışsınız telefona otg yi bağladığınızda ise hata vermesinin nedeni ya takdığınız cihaz ile uyumlu değildir yada veri akışlı sağlanamıyordur yani giriş yerinizde sorun vardırbaktım herşeyi tam bi problem gözükmüyo
dostum ben hem hard hem soft format attım hala aynı sorun devam ediyodu sonra güncellemelerden servise pack ler anna 1-2 sürümleri vs yükledim ve şuan sorun yok :S çok garip tam servise vermeyi düşünüyodum ama şuan sorun yok görünüyo acaba sürüm bozuldu diyemi bu hataları veriyodu bilmiyorum bikaç gün gözlemlicem bakalım nolcak yazarım burayaönemli degil birhafta oldu servise vereli ses seda yok bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?