N8 torrent downloader ( SymTorrent v1.50 ) «SIGNED»

Sponsorlu Bağlantılar

boyabatlı

boyabatlı

Üye
her yere yazmışlar bu nasıl kullanılıyor diye kimse anlatmıyor ne işe yarıyor nasıl kullanacağız

angel_54

Üye
S.a kardeşim Paylaşımın için öncelikle çok teşekkürler bir sorum olacaktı be bu programı 2008 yılından beri yani ilk 5800 ın çıktığı yıldan beri kullanıyorum ozamanlar internetin yavaşlığından ve telefonun yavaşlığından pek farkedemedim fakat telefonumu satım Androidli bi telefon aldım bundan 1.5 sene önce ve wirelleess üzerinden 16Mbps Netimle ortalama torrentte 1.4mb saniyede download yapabiliyordum pc de de en fazla 1.6Mb zaten nesyse O telefonumu satıp c6-01 Almış bulunmaktayım ve bu telefonum androitten daha hızlı olduğu halde max 350kb download hızım oluyor anlık olarakta 500kb ı görüyorum.. sebebi nedir acaba sizdede aynımı yada önerebilveginiz başka bir program mevcutmudur saygılarımla kolay gelsin..

yusufturkoglu

Üye
benim telefon n82 program indirmeye başlıyamıyor tam başlarken hata veriyor.

cokonat_arda

Üye
teşekkürler

apof1s

Üye
anna yukleynce calışmamaya basladı. Çozumunu bılen varmı?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar kimse nasıl kullanılıyor yazmıyor kendi imkanlarımla öğrendiğimi anlatayım mesala 4shared den dosya indirme işlemi sırasında hemen altında torrent dosyası var onu indirince hemen bu programı açıyor indirmek için fakat anna yüklü bende seçenek start dowland diyorum hata veriyor

weakness92

Üye
c6 01 ime kurdum torrenti indirdim ama start download dediğimde başlamıyor bir türlü yardımcı olabilir misiniz

Onnurda

Onnurda

Üye
:tşk:

whiteshade

Üye
Arkadaşlar kimse nasıl kullanılıyor yazmıyor kendi imkanlarımla öğrendiğimi anlatayım mesala 4shared den dosya indirme işlemi sırasında hemen altında torrent dosyası var onu indirince hemen bu programı açıyor indirmek için fakat anna yüklü bende seçenek start dowland diyorum hata veriyor
Aynı sorun bende de var. Hatta"Critical fault."
"No active peers or failed to..." diye hata mesajı bu değilmi.?

----------Eklendi @ 14:18:51 ---------- Yazıldı @ 14:12:46 ----------

Program Ayarlarından settings diye bir yer var. Orada port numarasını bir yere not edin. Sonra bilgisayarınızda utorrent programı varsa onun ayarlarına girin ve utorrentin kullandığı port numarasını telefondaki torrent programın port numarasıyla aynı yapın ve işlem tamam. =) Biraz kurcalayınca çözüldü.

LimePie

LimePie

Üye
vay be telefonlarda bile torrent var artık :D

SezerKoc

SezerKoc

Üye
bu torrentler nasıl kullanılıyo arkadaşlar yeniymde ben

benighted

benighted

Üye
bu torrentler nasıl kullanılıyo arkadaşlar yeniymde ben

arkadaşım istediğin oyun film müzik resim bunların torrentleri var birsürü torrent sitesi var google dan arat bulursun o sitelerden istediğin torrenti indir zaten çok küçük boyutlu bir şey sonra o dosyayı pro ile aç ve indirmeye başla

oguzhakan

Üye
bende n8de kullanıyorum indirme hızı ortazlama 1mbit süper hızla sağol

nofear445

Üye
arkadaslar indirebilmek icin port numaralarınız bilgisayarınızdakiyle yanı modemle diim daha dogrusu aynı olması gerekio aynı sorun bendede vardı ben öle yaptım düzeldi ve süper bi indirme var. baska sorusu olan varsa yardımcı olayım.

distakjo

distakjo

Üye
süper çalışıyor ;)

tarxhn

tarxhn

Üye
tesekkürler

judasprist

Üye
Teşşekkürler

anlamamki

Üye
Ben hala indiremedim bişe bununla örnek kurtlar vadisipusu 149 bölüm torrent linki varmı elinizde en azından nasıl iniyor bi görseydim

denız_23

Üye
tesekkurler

Üst Alt